Моята мечтана фигура

Концепцията „Моята мечтана фигура“ е проект, над който ние работим последните две години. Още от самото създаване на студиото се опитваме да намерим решение за всички проблеми, свързани с целулита, излишните килограми, отпуснатата кожа и цялостната визия на нашето тяло. Контурите и извивките са най-голямото предизвикателсто за всеки един от нас и ние постоянно търсим начин да се справяме с тях бързо, лесно, приятно и полезно 🙂

През годините научихме, че няма процедура или машина, която да действа на всички по един и същ начин и да решава всички проблеми.

Научихме, че телата ни реагират толкова различно, че най-голямата грешка, която допускаме е да очакваме същите резултати, които виждаме при другите хора.

Основните затруднения пред истински добрите резултати идват, когато хората не видят ефекта точно, когато са го очаквали и често се отказват точно, когато е най-важно да продължат.

Представете си килограми, трупани с десетилетия как си отиват за седмица. Би било страхотно, но за съжаление е доста нереалистичо. Колкото по-дълго ние сме имали излишните килограми и целулита, толкова по-дълго време ще е нужно на нашето тяло, за да се отърве от тях.

Това обаче не значи, че трябва да направите курс от 30 процедури без прекъсване всеки ден. Обикновено дори да го наравите ефектът след 15-тата процедура ще е абсолютно същия, както и след 30-тата. Изключително важно е да се разпределят правилно процедурите и да се планират добре почивките между тях, както и да се комбинират различни терапии.

Научете повече за политиката на за отстъпки и програмата за лоялни клиенти и спестете до 30%. Вижте повече тук.

Общи условия | Политика за бисквитките (cookies) | Правила за упражняване на правата на субектите на лични данни | Декларация за поверителност

Салон за красота Dupissima - София

Адрес: град София, кв. Стрелбище, на ъгъла на ул. Твърдишки проход и ул. Роженски проход, бизнес сграда, ет. 5
Телефон: 0885 587 083
Работно време: Всеки ден от 08:00 до 22:00

Салон за красота Dupissima - Ring Mall

Адрес: град София, Ring mall, ет. 0
Телефон: 0882 828 680
Работно време: Всеки ден от 10:00 до 22:00


©2018 - салон за красота Dupissima, София.

Изработка и поддръжка на Интернет уебсайтове, онлайн магазини и системи