Александра

Александра

Александра

Коя е Александра Полеганска?

“Обожавам работата си! Козметиката е призвание за мен.

Занимавам се с нея от 6 години – любителски, а вследствие и професионално.”

Повече от година съм част от екипа на Dupissima. От дете се запалих по козметиката и съм израснала с нея, тъй като майка ми също е козметик. След дълго проучване, веднага щом завърших, записах цялостното обучение в “Училище по козметика Селверт” и получих Втора степен квалификация козметик. Тези уникални професионалисти  ми дадоха много теоритични и практически знания, научиха ме как индивидуално да подхождам към всеки клиент и да изготвям програми от различни процедури и терапии, според нуждите му. Междувременно учех счетоводство и  финанси в УНСС, но бързо разбрах, че това не е моята професия. Завърших дигитален маркетинг в СофтУни, но това не успя да ме откаже от козметиката. Говоря английски и руски. От скоро съм обучител за България на италианския козметичен бранд Comfort Zone.

 

Старая се да се самоусъвършенствам постоянно, а Dupissima е идеалното място, където да надграждам знанията си чрез практика и редовни тренинги. Изкарала  съм много допълнителни обучения за работа с различна висококачествена козметика като Forlle’d, Guinot, Phformula, Comfort Zone, Fillmed, Medik8, както и с модерна апаратура – Accent Prime, Venus legacy, Endospheres, Prime lase, Elysion prо.

 

Коя е любимата процедура на Алекс?

Всички тях ще откриете в салоните на Dupissimа. Любимата ми процедура е тази, която е най-подходяща за клиента, тази която ще даде оптимален разултат.