Slim Logic на Guinot

Процедура за Бюст

Slim Logic на Guinot

Стремежът към изваяна фигура не намалява и според статистиката 2 от 3 жени желаят да намалят килограмите си, а 9 от 10 имат целулит. Сложното естество на целулита, което съчетава натрупването на подкожна мазнина със задържането на вода и стареене на съединителната тъкан, както и локализацията му в различните части на тялото (бедра, ханш, корем, ръце) е една от причините третирането му да е дълготраен и труден процес. Други фактори, които водят до поява на целулит са:

  • заседналият начин на живот
  • неправилното хранене
  • венозна недостатъчност
  • стрес

Доказано е, че различните типове целулит се повлияват най-добре от съчетаването на активни съставки с дрениращи масажни техники, които оптимизират резултатите. За това Guinot разработиха терапия в 2 разновидности, която се адаптира според конкретните нужди на клиента – отслабване и изглаждане на целулита ИЛИ стягане на кожата.

Продуктите на Guinot, които се използват по време на терапията за отслабване и изглаждане на кожата, съдържат следните специално подбрани активни съставки:

  • кофеин – стимулира изгарянето на мазнини и повишава липолизата
  • комплекс ИзоСлим – съдържа екстракт от водорасли, който намалява натрупването на мазнини и забавя липогенезата
  • биотехнологичен комплекс от захари за мигновен стягащ ефект по повърхността на кожата

Стягащата версия на терапията е обогатена с активни съставки, противодействащи на отпускането на кожата:

  • комплекс съставки, извлечени от зелено водорасло, богато на аминокиселини – този комплекс значително подобрява еластичността на кожата и действа превантивно срещу стрии
  • екстракт от кафяво водорасло – има анти-колагеназа и анти-еластаза ефект, като противодейства на преждевременното отпускане на кожата

В зависимост от нуждите на клиента се избира една от двете терапии. Те започват с прилагането на специфичен антицелулитен или стягащ масаж в продължение на 30 минути, който спомага за проникването и разпръскването на активните съставки на съответния серум в кожата. В следващите 30 минути, клиентът се обвива със специален, индивидуално пакетиран за всеки клиент ластичен бинт, напоен с активен серум. Това обвиване има истински рескулптуриращ ефект върху тялото, тъй като помага за подобряването на дренажа, намаляването на обиколката, премахването на усещане за тежест и умора.

Доказано е, че след 1 процедура обиколката на талията намалява с 1см, а тази на бедрата – с 1,3см!

Финалният завършек на терапията е концентриран серум-крем за отслабване или стягащ крем, според избрания вариант. Кремовете се предлагат и за използване в домашни условия за дълготраен ефект. За най-оптимален ефект препоръчваме прилагането на 9 терапии, по 3 пъти седмично.


Къде се предлага?

  • Dupissima Гоце Делчев 0888440446