Дияна

Дияна

Дияна

Моята задача е да се погрижа за доброто състояние на вашето тяло и дух

 Представяме ви Дияна Арабаджиева – масажист в студио Dupissima. За своята крехка възраст, Дияна вече има солиден стаж в своята специалност и това си личи по резултатите от работата ѝ. Благодарни сме на късмета да попаднем на толкова амбициозен млад човек, който е решил да развие потенциала си в Dupissima. Повече за познанията и интереса в областта на физио и кинезитерапията, както и ежедневните грижи за здравето, можете да чуете в подкаста на Дияна – „Physiocave”, достъпен в Spotify, Anchor и социалните мрежи. Ето малко повече и от самата нея:

Масажните процедури, както и естетичните, благоприятстват не само добрата визия, но и здравето на човек. Затова препоръчвам всеки да започне да гледа на тези процедури не само като “глезотия”, а и като нужда за организма и духа.

Тук идва и моята роля като терапевт – да изработя професионално индивидуализирана програма за работа според желанията на клиента. Естествено, ще разглеждаме общото състояние на организма, храненето, съня, спорта, стреса, работната дейност и личните предпочитания. По този начин се постигат най-добрите резултати не само в този тип работа.

Като студент по Кинезитерапия в МУ София, множеството стажове в болници са ме научили, че само с индивидуализиран професионален подход и добро човешко отношение може да се достигне до пълен работен капацитет на клиента/пациента и съответно до оптимални резултати.

Благодарна съм на Dupissima, където от 9 месеца имам възможност да се докосна и до света на модерните медико-естетични процедури.
Винаги се старая да давам 100% във всяка една процедура, която правя, за да се радваме заедно с клиентите впоследствие на чудесни резултати и добро самочувствие.

Любимите ми процедури в Dupissima са различните видове масажи, включително и с Ендосфера, както и пробиването на уши.