Don’t care let’s party

Студио за красота Dupissima - Гоце Делчев

„A Little party never killed nobody“, както се пее в една от песните на Fergie.

Празниците са за това, за да бъдат празнувани и да дадат рестарт на емоциите, обтегнати от монотонния ритъм на забързаното ежедневие.

Чакаме ги, броим дните до любимите събития, подготвяме се отдалече и се надяваме всички да си изкарат страхотно, а ние да блестим под светлините на впечатлението и признанието сред роднини и приятели.


Don’t care let's party

 

 

 

 

 

Мария Бодурова,
супервайзър на верига центрове за красота Dupissima


Много често обаче, времето, концентрацията и опитът недостигат. Тортата ще дойде след гостите; оказва се, че трите часа, които сте си оставили за пазар и приготвяне на храна са изпълними само ако пътувате назад във времето; балоните с хелий, които сте купили не са точно балони с хелий; 10-те бутилки червено вино, които с мъка довлякохте от луксозен магазин са излишни, защото всички гости пият бяло и розе и накрая докато сте още сапунисани уж „на бързо“ в банята – първите гости звънят настойчиво на звънеца. Ако партито е навън и времето може да ви изненада… Толкова несгоди наведнъж са малко вероятни, но поне по някоя все се случва и е достатъчна да ни извади извън контрол и после рев и: „Защо все на мен, а толкова се постарах”…

И както си ги чакаме поводите за празнуване, така се оказваме в капана на „Какво ще кажат другите за моето парти“ и прекарваме цялото време в притеснение и домакинстване и накрая, знаете ли какво?… Купища чаши и чинии за миене и бялата покривка от баба е цяяялата в петна, а любимата чаша на милото гледа тъжно от пода, разбита на хиляди стъклени парченца – да, няма да му хареса, ама онзи Пешо – непохватника… Целият апартамент е за чистене!

Ние предлагаме решение за всеки повод, за да са си чисти вашите чинии и милото да не се сърди на Пешо, а Вие да сте заети само с това да си изкарате отлично!

Отпразнувайте всеки повод в Lounge BAR Dupissima!Don’t care let's party

Мястото е с изключително приятна атмосфера и е подходящо както за рождени дни, така и за „Погача“, „Baby shower“ и др. Може да организираме и моминско SPA party с разкрасителни и релаксиращи процедури, вечеря и вино.

Ние ще се погрижим за украса, кетъринг, торта, обслужване на гости и почистване, а Вие само ще се наслаждавате на прекарването си.

Като допълнение предлагаме детски кът с аниматор, като можем да предложим и детска програма с популярни танци, караоке и Арт работилница.

Доверете ни грижите и празнувайте безгрижно!