ФИЛЪР В БУТИЛКА

ФИЛЪР В БУТИЛКА

Интензивна хидратираща терапия за лице с Forlle’d

Интензивната хидратация с продукти на Forlle’D ще те пренесе в друг свят! Абсолютна релаксация, подходяща за всеки тип кожа. Може да се направи дори и в обедната ти почивка, като едно малко бягство от задълженията и почивка от забързания ден!

Процедурата е изключително приятна, релаксираща, не причинява болка и не изисква убождания. Всички продукти, които се използват при нея, съдържат хиалуронова киселина и хидратират кожата в дълбочина.

Процедурата започва с почистване на кожата, което отстранява както водоразтворимите, така и мастноразтворимите замърсявания, което позволява премахването не само на остатъците от прах, а и на излишния себум. То се извършва по много специфичен начин – с пяна, която се нанася с четки, усещането от които е сякаш облачета правят масаж на кожата ти.

Продължаваме с нанасянето на дълбокохидратиращ серум с хиалуронова киселина, който остава кожата ти лека, хидратирана и свежа. Следва нанасянето на лосион с лифтинг ефект, приятен масаж и завършваме с лек и нежен гел като маска, който се абсорбира моментално от кожата и клиентът остава с него.


Къде се предлага?

  • Dupissima Стрелбище  0885587083
  • Dupissima Ring mall 0882828680
  • Dupissima Гоце Делчев 0888440446

Запишете Вашето посещение онлайн