Fithack

Fithack

КОЯ СЪМ АЗ?

Аз съм Тяна Пресолска, собственик и управител на Dupissima, съпруга и майка на 3 деца, безкрайна оптимистка, вечна ученичка и постоянно търсеща баланс и устойчивост в хаоса на 21-ви век.

Как започна моят път в света на процедурите и красотата – спонтанно и естествено. Интересът ми към процедурите за тяло „избухна” заедно с промяната на тялото и хормоните ми като тийнейджър. В гимназията вечно се опитвах да отслабна, като пробвах различни „магични” диети и антицелулитни процедури. Разочарованието от краткосрочните резултати ме караше да експериментирам все повече и да търся решения за перфектната фигура.

През 2007 г. открих първия си кабинет към соларното студио, което имах. Правех всичко сама.

Изкарах няколко курса за козметика докато учех висшето си образование. Занимавах се с грим и процедури за тяло. Прилагах ги върху приятели и познати. Продължих да търся отговорите в медицината. Записах Медицинска Козметика в МУ София. След това продължих с магистърска програма за Здравословно и диетично хранене. Сега се готвя за докторската си степен, като акцентът е връзката между начина на живот и контрола на кръвната захар върху естетичния вид на тялото и лицето.

Председател съм на Асоциацията на Медицинските Козметици.

Аз съм медицински специалист, анти-ейдж експерт, магистър нутрициолог, консултант по оформяне на фигурата.

Никога няма да предложа нещо, в което не вярвам истински. Ако имам и най-малкото притеснение, че може в дългосрочен план да има неблагоприятен ефект, то такава процедура няма място в работата ми.