Франчайзът на Dupissima

Когато решите да работите под бранда ни, вие ще получите всички години опит и знания, които сме натрупали. Така няма да ви се налага да започвате от нулата. Нашият опит ни дава възможността да отсеем добрите практики в управлението и затова DUPISSIMA се превърна във водещ център за красота и здраве в България.

Франчайзът на Dupissima

 • Козметология
 • Кинезетерапия
 • Лазерна епилация
 • Мигли и вежди

DUPISSIMA предоставя на всички франчайз партньори знания, умения и опит за изграждането на устойчив бизнес и успешен център за красота и здраве.

ПАРАМЕТРИ НА ФРАНЧАЙЗА

Франчайзът на Dupissima ПЪРВОНАЧАЛНА ТАКСА 25 000 лв
Франчайзът на Dupissima МЕСЕЧНА ТАКСА 6% от месечния оборот на центъра
Франчайзът на Dupissima ТАКСА ЗА РЕКЛАМА 3% от месечния оборот на центъра се внася в общ маркетинг фонд
Франчайзът на Dupissima ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНВЕСТИЦИЯ От 100 000 лв, в зависимост от центъра за красота и здраве
Франчайзът на Dupissima СРОК НА ДОГОВОРА 5 години

 

ПОЛЗИ ЗА НАШИТЕ БЪДЕЩИ ФРАНЧАЙЗ ПАРТНЬОРИ

Предимствата на закупуването на вече разработен и доказан франчайз са много и вие със сигурност ще ги получите и с франчайза на DUPISSIMA. Ние ще ви помогнем с всеки един етап от процеса на работа и ще дадем отговор на всеки ваш въпрос.

 • Разпознаваемост на бранда DUPISSIMA

Стремежът на целия екип на DUPISSIMA е да правим света по-хубав, красив, щастлив и розов! Ние не се страхуваме да гледаме през розовите очила на оптимистите и работим усилено за нашите клиенти, за да може те да се чувстват уверени, успешни и най-вече – добре в кожата си! Ние сме едно от най-разпознаваемите и познати имена в сферата на здравето и красотата.

 • Обучения

Всеки терапевт, служител на рецепция, както и мениджърът на център за красота и здраве DUPISSIMA ще премине през обстойно обучение, което да го запознае с нашите методи на работа. Мениджърът ще бъде обучен на нашите техники за подбор и мотивация на персонала, ще се запознае с маркетинг стратегията ни, ще познава отлично софтуера за работа, както и административните процеси. Екипът на централата на DUPISSIMA ще предостави всички нужни материали за процеса, както и експерти, които да ви запознаят в детайли с процесите.

 • Огромното богатство от процедури и продукти на DUPISSIMA

Дългогодишният ни опит ни дава възможността да предложим на всички партньори на DUPISSIMA избрани и доказани на българския пазар процедури за красота и здраве. През годините сме опитвали много и различни методи, докато успеем да подберем, наистина успешните и доказани процедури.

Когато изберете DUPISSIMA за ваш франчайз, ние ви предлагаме модерна апаратура, обучения и know-how. Заедно с това предоставяме и възможността да предлагате на всички ваши клиенти професионални и висококачествени продукти от доказани марки.

 • Know-how на DUPISSIMA

Когато изберете франчайза на DUPISSIMA, вие ще се запознаете с нашите практики, процеси и процедури, които ни правят водещ център за красота и здраве в България и предпочитан избор на много клиенти. За нас е важно да можем да предадем нашите знания на франчайзополучателите, за да ви спестим бъдещи главоболия и грешки.

С цел да ви предадем всички наши знания, ние сме създали Оперативен наръчник за добрите практики, организацията и управлението на вашия бъдещ център DUPISSIMA.

 • Реклама и маркетинг

Ние от DUPISSIMA ще ви оказваме постоянна подкрепа в рекламата и маркетинга, като сме заложили дейности както на локално, така и на национално ниво. Когато говорим за реклама на местно ниво, ние ще ви дадем всички инструменти и добри практики за нейното имплементиране, както и подходящите канали за целта.

 • Подкрепа и текущи обучения

За да можем да предоставим на всички наши партньори актуална и важна информация за бранша, както и тенденциите на пазара, ние ще организираме текущи обучения, както и постоянна подкрепа. Екипът на DUPISSIMA ще бъде насреща за всички ваши въпроси, за да може да развиете един наистина успешен център за красота и здраве.

 • Допълнителни преференции

Екипът на DUPISSIMA ще ви гарантира преференциални цени и условия за оборудването на вашия бъдещ център за красота и здраве. Освен това, ние ще се грижим да ви информираме за иновациите и новата апаратура, която може да подобри вашия работен процес и качество на предлаганите във франчайз обекта услуги и процедури.

Осигуряваме на всички наши франчайз партньори преференциални цени и отстъпки за продукти и козметика, които не само ще използвате в процедурите, но и ще можете да предложите на клиентите си.