Галя

Галя

Галя

Ако сте от дамите, които тръгват наляво от рецепцията на етаж 5 в Dupissima Стрелбище, със сигурност сте забелязвали нашия коафьор Галя. Тя е модерна и динамична, със страхотни татуировки и чаровна усмивка, която уви в последните месеци остава скрита зад маската. Освен с умението да постига точния цвят и перфектната форма в прическата, Галя задължително ще ви впечатли и с невероятния масаж на скалпа, който е нейна запазена марка при всяко измиване.

Днес ви представяме Галя с няколко думи от самата нея:

„Завършила съм академия Stephan през 2017г. в гр. София. Преминала съм и курсове по мъжко подстригване в American crew, както и при Асен Налбантов. Това беше голяма чест и школа за мен, тъй като го намирам за изключителен професионалист и човек.

Ако трябва да посоча коя е моята страст в коафьорството, бих казала дългите коси. Те предлагат невероятни възможности за промяна в дължините и цветовете. Харесвам и боравя с различните техники на изсветляване, но често експериментирам, защото знам, че има накъде да се развихря и творя! Смятам, че всеки човек трябва да намери своята сила и да прави това, което му доставя удоволствие и го кара да става сутрин с желание за работа и стремеж за развитие.”