Хюман Дизайн

Хюман Дизайн

За Търсещия, всяко късче ново знание, е ценно за попълване на пъзела „Аз съм“.

Не малко от вас са чували вероятно за Системата за Познание на Човека или  Хюман Дизайн.

За тези, които не са, ще кажем накратко, че предлаганите от системата анализи разкриват истинно заложеното в нас като потенциал, уникалната за всеки стратегия и авторитет за взимане на решения, индивидуалната специфика на свързване, взаимодействие със света наоколо на основата на същностната ни природата.

Много практична и логически построена система, която ни помага да се свържем правдиво със себе си, да се освободим от наложеното като представи и изисквания на средата, за да заживеем хармонично такива каквито сме, а не такива каквито трябва да бъдем.

Хюман ДизайнНа основата на дата, час и място на раждане, специален софтуер генерира индивидуална графика, която се разглежда в процеса на анализа.

Ако имате 15-20 мин. на разположение при посещението си в студио Дуписима в кв. Стрелбище, нашият сертифициран анализатор Марина ще ви направи кратко въвеждане, за да вкусите от знанието и прецените дали представлява интерес за вас.

Ако в момента нямате време, бихте могли да го направите при следваща възможност, за да съчетаете ползите и обогатите грижата за себе си.