Human Design анализ

Human Design анализ

ХЮМАН ДИЗАЙН АНАЛИЗ

Базисен анализ

На основата на дата, място и точен час на раждане, специална софтуър програма генерирана неповторимата графика на Дизайна на всеки един от нас. Няма две графики, които да съвпадат 100%!
Професионалният анализ прекарва всеки детайл от уникалната карта през логическия фокус, за да представи неповторимостта на всеки един от нас.

„Дизайнът на човека не е система от убеждения. Той не изисква да вярвате в нещо. Той не е притчи. Не е философия. Той е конкретна карта към естеството на съществуванието. Той е логически начин да видим себе си.“

От анализа ще научите:

  • Какъв тип сте,
  • Каква е вашата стратегия и авторитет, на които да се положите, за да взимате правилните решения в живота си;
  • На какво в себе си можете постоянно да разчитате;
  • Къде силно си повлиявате от средата и хората в нея;
  • Как да проявите същността си и бъдете в хармония със себе си и със света

 

И още много неща, които да ви помогнат да осъзнаете кой сте и защо сте тук, да се освободите от натрупаните стари представи – това, което сте научени да мислите за себе си.

Това е „разчитане на генетичния код“, което ни дава стабилна почва в живота, за да усетим веднага разлика в житейския си процес.
Когато заживеем природата си, получаваме това, което е правилно за нас – връзки, кариера и пр. Ще усещаме с всяка фибра на съществото си, че се случва това, което Е ЗА НАС.

„Дизайнът на човека не дава гаранции и обещания. Не казваме, че ако заживееш истинната си природа, ще бъдеш най-богатият и най-красивият. Няма да ставаме по-добри и най-добри. А ПРОСТО СЕБЕ СИ.“ Ра Уру Ху – Вестителят на Системата за Дизайна на Човека.

Необходимо е предварително да предоставите час, дата и място на раждане.

Анализът продължава около един час.

Прави се запис, който ще ви бъде предоставен, за да се „завръщате“ към казаното, когато имате нужда.

Цена: 120лв.

Всеки следващ анализ е с отстъпка от 10%.

Цената на Програмата за проследяване и насочване на процеса е по договаряне в зависимост от вашите нужди, желания и набелязания брой сесии.