HYDRACLEAN

HYDRACLEAN

Най-новата козметична терапия с дълбок почистващ ефект

HYDRACLEAN

HYDRACLEANСветовният лидер в професионалната козметика Guinot представят най-новата си козметична терапия с невероятни резултати още след първата процедура. HYDRACLEAN (ХИДРАКЛИЙН) е иновативна терапия, подходяща за всеки тип кожа, която се нуждае от почистване и блясък. ХИДРАКЛИЙН е модерната алтернатива на така познатото „класическо почистване” на лице, което е известно с множеството си неприятни за клиента аспекти като болка и раздразнена кожа в продължение на дни. Затова Guinot като експерт в грижата за кожата разработи патентования апарат ХИДРАКЛИЙН, който по изключително приятен и безболезнен начин осигурява почистване на кожата в дълбочина и придава блясък на лицето.

Апаратът ХИДРАКЛИЙН използва специфичния ТЕРМОКЛИЙН накрайник, който загрява кожата и клиентът усеща приятна и релксираща топлина. В съчетание със специфичните гелове на GUINOT Термоклийн накрайникът спомага за стимулиране на мастните жлези и по-лесното елиминиране на себума /излишната мастна секреция/, като същевременно стимулирането на потните жлези елиминира всички токсини от кожата. Само за 30 минути ХИДРАКЛИЙН терапията ще Ви помогне да постигнете чиста и свежа кожа, без възпаления и зачервявания.

ХИДРАКЛИЙН терапията включва две ключови стъпки: Почистване с Термоклийн накрайника и релаксиращ масаж.

HYDRACLEANКозметикът почиства кожата на лицето и прилага един от двата специфични гела за дълбоко почистване. Кожата на лицето се обработва с ТЕРМОКЛИЙН накрайника на апарата ХИДРАКЛИЙН като се следва стриктно протокол на работа. Козметикът се концентрира и върху Т- зоната, където има най-много мастни жлези. Вследствие на тази специфична технология порите са почистени и се улеснява екстракцията на комедони. Почистващите гелове, които се прилагат в съчетание с ТЕРМОКЛИЙН накрайника, се подбират според нуждите на кожата – гел за всеки тип кожа и гел за мазна и смесен тип кожа. Gel Nettoyant Universel е подходящ за всеки тип кожа, като благодарение на съдържанието на специфичен себорегулиращ комплекс Lipacid регулира мастната секреция, а комбинация от алантоин и млечна киселина хидратира и омекотява кожата. И в двата вида гел се съдържа и салицилова киселина, която нежно ексфолира и осигурява антимикробно действие.

Козметичната терапия ХИДРАКЛИЙН завършва с козметичен масаж, който стимулира циркулацията и дренира тъканите. Масажът се извършва със специално разработен продукт, който съдържа алантоин за успокояване и активни съставки за свиване на порите.

Резултатите от ХИДРАКЛИЙН терапията са доказани научно чрез множество проучвания. Термоклийн накрайникът намалява мастната секреция, елиминира токсините и придава блясък на кожата.

След ХИДРАКЛИЙН терапията кожата е чиста и може да „диша”.

Препоръчителният курс терапии е минимум една ХИДРАКЛИЙН терапия в месеца при нормална кожа и от 2 до 4 пъти при мазни и проблемни кожи.

ХИДРАКЛИЙН ще Ви осигури здрава, чиста и блестяща кожа!