Лина

Лина

Лина

Коя е Лина Кръстева?

Аз съм Лина, на 43, и вече почти четири години
съм част от прекрасния екип на салони за красота
Dupissima.
Имам 11 години опит като козметик.

Завършила съм Търговски техникум в град София, след това се дипломирах като бакалавър със специалност Стопанско управление в УНСС. Известно време работих в областта на търговията. След раждането на сина ми реших да се преквалифицирам и записах курс по козметика. Тогава разбрах, че това е моята страст. Постепенно натрупах опит и усъвършенствах познанията си, като преминах много обучения, голяма част от тях в Dupissima.

Смятам, че най-силното ми качество, освен опита и познанията в козметологията, е умението ми да работя с хора. Имам опит в класически и склуптуриращ масаж, лазерна епилация, фотоепилация, кола маска, ендосфера, иглена и безиглена  мезотерапия, пробиване на уши и много други процедури, които ние предлагаме на нашите клиенти. Последният курс, който  изкарах, е по остеопатия –  неинвазивна процедура под формата на екологични техники без риск от странични ефекти, при които върху тялото се въздейства чрез масаж. Тези техники помагат на организма да стартира естествени процеси на подмладяване и лечение. Клиентите се чувстват подмладени и по-красиви.

Коя е любимата процедура на Лина?

Любимите ми процедури са лазерна епилация, ендосфера и мезотерапия. Харесвам ги, защото резултатите при тях са видими много бързо, задействат се полезни процеси в тялото и помагаме на клиентите да поддържат естествената си красота. Харесвам и пробиването на уши, защото там работим най-вече с деца и макар и доста трудно понякога, тези срещи ни забавляват и зареждат с хубава енергия.

Извън козметологията, откривам страст и в йогата, езотериката, занимавам се с рейки и обичам да пътешествам. Природата ме зарежда със спокойствие и ми помага да обогатя вътрешния си свят и да балансирам ума и тялото си. Житейските уроци, през които преминах, ме тласнаха към това да потърся смисъла на съществуването ни, на любовта между хората, на това да се стремим да помагаме на другите с каквото можем и да търсим винаги доброто.