Любимата “Фейслифтинг” терапия на Тяна

Любимата "Фейслифтинг" терапия на Тяна

ЛЮБИМАТА „ФЕЙСЛИФТИНГ“ ТЕРАПИЯ НА „ЗВЕЗДИТЕ“

Иновативната Hydradermie Lift терапия е истински фейслифтинг за лицето, тъй като въздейства на мускулно ниво и има подмладяващ ефект. В процедурата се използва патентования козметичен апарат Hydraderm Cellular Energy на френската премиум марка GUINOT, който повишава клетъчната енергия и е отлична алтернатива на естетичните процедури. За тази ексклузивна терапия разговаряме с г-жа Тяна Пресолска.

 

Любимата "Фейслифтинг" терапия на Тяна

Тяна Пресолска, собственик и управител на студио за красота Dupissima

 

Г-жо Пресолска, защо Hydradermie Lift ви е любима терапия?

Терапията наистина ми е любима, тъй като повлиява не само повърхността на кожата, а въздейства и върху мускулатурата, затова я наричам „фитнес за лице“. Отпускането на кожата започва след 30+ години и именно това е терапията, която трябва да бъде неизменна част от грижата за красотата на всяка жена. В началото виждаме само бръчки и пигментации, но с напредване на възрастта все по-видими стават промените в обемите на лицето и отпускането на кожата. За разлика от естетичните процедури, в случая имаме същия лифтинг ефект, но постигнат по естествен начин, без странични реакции и възстановителен период.

Любимата "Фейслифтинг" терапия на Тяна

Hydradermie Lift е ефикасна алтернатива на естетичните процедури.

 

Какви други проблеми се решават с помощта на тази терапия?

Като бизнес дама и майка на три деца, аз също се боря със следите от умората, които са най-видими в околоочната зона – подпухналост и тъмни кръгове. В терапията се използват специално разработени от GUINOT продукти, които ефикасно премахват тези проблеми. Всички знаем, че кожата около очите е много фина и първо там се появяват следите на стареене. Hydradermie Lift видимо изглажда бръчиците, премахва тъмните кръгове и подпухналостта, което е много важно в динамичното ми бизнес ежедневие.

Любимата "Фейслифтинг" терапия на Тяна

Винаги избирам терапията Hydradermie Lift преди важно събитие.

 

Какво е усещането по време на терапията?

Hydradermie Lift е приятна и релаксираща терапия с невероятен ефект. С помощта й се постигат конкурентни на естетичните процедури резултати, при това в рамките на обедната почивка.