Lycon

Lycon

Представяме ви LYCON – най-ефективната и доказана кола маска в света

Lycon е професионална кола маска от Австралия, създадена през 1978, уникална по рода си, съдържаща най-качествени съставки, изпитвани и проверявани във времето: най-добрата смола, както и най-чистите натурални етерични масла.

Защо препоръчваме Lycon?

  • Lycon отстранява и най-късите косми – подходяща е за най-чувствителните зони и не накъсва косъма;
  • Lycon не дразни и не наранява третираната кожа;
  • Lycon е нискотемпературна, мека, пластична и лесна за работа;
  • Lycon съдържа натурални съставки и етерични масла;
  • Lycon e 100% хигиенична;
  • Lycon забавя растежа на косъма!

Нанасянето на специалното Pre-waxing олио преди процедурата, създава бариера между кожата и самата кола маска. По този начин кожата не се наранява и разтяга, и с минимално прилепване към кожата, интимното обезкосмяване е възможно най-безболезнено и лесно. Lycon е обогатена с много етерични масла, които гарантират нежно, лесно и деликатно обезкосмяване.

Успокояващите продукти за последваща грижа гарантират подхранена, мека, гладка и защитена кожа.

Използването  на кола маска е един от най-популярните методи за премахване на космите, използван днес.

Lycon

А за клиентите склонни към пигментация… имаме решение:

Препоръчваме PINKINI избелващ серум и PINKINI интимен душ-гел, с които могат да постигнат изсветляване на пигментните петна.

Lycon прави кожата копринено гладка без болка. Благодарение на предварително нанесеното олио, кожата е защитена от залепване на кола маската върху нея. Ето защо Lycon  предизвиква по-малко дразнене на кожата от бръснене, епилиращи кремове и други форми на обезкосмяване.
На практика опасност от отлепване и охлузване на кожата не съществува. Това потвърждава факта, че това е единственият продукт, с който кола маската на лице и по-специално на горна устна е възможна и през летния сезон, когато опасността от изгаряне и пигментиране на кожата е най-голяма.
Топлата кола маска на LYCON може да отстрани косми с дължина от 1 мм,
което дава възможност през летния период да правите процедурата по-често,
без да чакате космите да пораснат. Тъй като космите се издърпват директно от
корена, копринено гладкия финиш е гарантиран и повторният растеж на косъма
се забавя, като се разрежда гъстотата на космите. Друго предимство, което прави LYCON уникален продукт е, че е толкова нежен за кожата ви, че може да се използва на един и същи участък пет – шест пъти.

Премахването на нежеланото окосмяване с  LYCON  e 100 % хигиенично,
защото не потапяме повторно шпатулата в нагревателя. Също така кола маската е абсолютно безопасна за бременни жени във всички етапи от бременността.

LYCON е горд носител на множество отличия през годините, от приза на СПА-професионалистите до наградата на естетичните дерматолози в САЩ.