Месец на бюста в Dupissima

Месец на бюста в Dupissima

Гърдите са ни ценни.

Те са ключът на женската красота. Нежните им форми, без значение какъв размер са, ни превръщат в неустоимо изкушение за мъжете.

Гърдите са и източник на най-ценната храна за бебетата ни, тяхна утеха и място, където да се сгушат.

Затова в Dupissima решихме да обявим септември за месец на бюста.

Поканихме един от най-добрите специалисти по здравето на женските гърди – доц. Манаси Николов от Националната онкологична болница в София да провежда консултации в салона ни през септември.

В отпускащата и позната обстановка на Dupissima ще можете да прегледате гърдите си и да се консултирате за всички въпроси, свързани с женското здраве, които ви интересуват.

Уверени сме, че превенцията е най-доброто лечение на всички заболявания, затова ви каним да си запишете час още сега при доц. Николов на тел. 0885587083

Цена на мануален преглед + ехограф: 69 лв.

Прегледи за сега ще има на 16 .09.16 от 15 до 19 часа, прегледите са в рамките на 15 мин.


Доц. Манаси Николов работи от 1991 г. в Националната онкологична болница. Притежава специалност по онкология от 1995 г. Има над 50 научни публикации в реномирани български и чуждестранни списания. Занимава се приоритетно с диагностика и лекарствено лечение на рака на млечната жлеза.

От 2011 г. е ежегодно включен в справочника с имената на “Лекарите, на които вярваме”, номинирани от пациенти от цяла България в големия проект на “24 часа”.

Двукратно е избиран като един от дванадесетте най-добри лекари в специалността „медицинска онкология“ през 2011 и 2015 г. в инициативата на Дарик радио „Най-добрите лекари в София“. В този проект лекарите от водещите здравни заведения попълват анонимно анкетни карти, в които сами посочват водещите трима специалисти в тяхната собствена специалност.