Мезотерапия за тяло

Мезотерапия за тяло

Мезотерапия за тялоТрансдермална доставка на специални  вещества в кожата (Transdermal Delivery System – TDDS)

Методът на трансдермално приложение предлага на специалистите в областта на естетичната медицина и козметика отлична алтернатива на по-инвазивните техники при прилагане на активни съставки, чийто начин на действие влияе пряко върху кожните клетки или тъканни компоненти.

Съществуват няколко неинвазивни техники за прилагане на активни съставки, които преминават през роговия слой и проникват до най-дълбоките слоеве на кожата. С активирането на дифузия през дермалната тъкан се постига терапевтичен ефект на дермално, епидермално и подкожно клетъчно ниво. Тази техника дава възможност за освобождаване на активни съставки в определената зона за третиране, без да навреди на кожата и осигурявайки бързи и дълготрайни резултати. Рискът от появата на нежелани ефекти също намалява значително.

Биоревитализацията на кожата има за цел да увеличи биосинтетичния капацитет на фибробластите, като индуцира реконструкцията на идеална физиологична среда. Освен това подобрява клетъчната активност, хидратацията, синтеза на колаген, еластин и хиалуронова киселина, което води до здрава, сияйна и хидратирана кожа.

Универсалността и широката приложимост на биоревитализацията се състои в различните биологични ефекти на използваните активни съставки. Синергията на различни функционални съставки осигурява по-цялостно третиране и лечение на кожата, действайки върху няколко признака, свързани с възрастта, причинени както от вътрешни, така и от външни фактори на стареене.

Мезотерапия за тяло

Една от най-търсените процедури за тяло включва силуетно контуриране с неинвазивни техники. Пациентите търсят безопасни и ефективни процедури, които причиняват по-малко болка, без дискомфорт и време за възстановяване.

С мезотерапията предлагаме пълна гама от трансдермални решения за предотвратяване и третиране на признаците на стареене на кожата и най-често срещаните кожни нарушения.

Подлагането на процедура носи много предимства. Процедурите са опростени като изпълнение, минимално инвазивни и не причиняват дискомфорт. В допълнение, с тях се постигат естествени, дълготрайни и видими резултати от първата сесия нататък. Освен това те не изискват време за възстановяване, което означава, че пациентът може да се върне към ежедневните си дейности незабавно.

Едно третиране на тялото включва 6 до 8 процедури. Те се извършват в интервал от 7 до 15 дни, за да може тъканта да се възстанови правилно между сесиите и да се постигне максимален резултат.

Цена на процедура:

  • Мезотерапия 5мл 120лв.
  • Мезотерапия 10мл 190лв.
  • Мезотерапия 20мл 330лв.

Запазете Вашия час ТУК.