Златният стандарт в мезотерапията

Златният стандарт в мезотерапията

Златният стандарт в мезотерапията

Kаква мезотерапия предлагаме в Dupissima?

Мезотерапията в Dupissima се извършва с продукти на Fillmed – патентован комплекс NCTF 135HA с доказано качество. Използваме пистолет Pistor, който е изключително ефективен, позволява продуктът да се въведе в повърхностния слой на кожата, без да причинява наранявания, синини или болка. Този метод е изключително подходящ за хора, които имат страх от инвазивни процедури, игли и болка.

Какво е успещането по време на процедурата?

Клиентът усеща съвсем леко безболезнено убождане. Продуктът се пенетрира в повърхностният слой на кожата, но тъй като е достатъчно ефективен, той успява да ѝ даде всичко необходимо, за да се получи силна ревитализация, хидратация, блясък и стягане.

Защо мезотерапията на Fillmed е златен стандарт?

Продуктът на Fillmed, който използваме съдържа 59 активни съставки от органичен произход. Уникален продукт, който набавя на кожата аминокиселини, минерали, антиоксиданти, коензими, нуклеотидни бази. В следствие на това, в първите 24 часа след процедурата се наблюдава увеличаване със 135% на фибропластите в кожата. Няма кръв и дразнене, единственият ефект след процедурата при по-чувствителни кожи е леко зачервяване, което отминава за около час.

Какви грижи трябва да полагате след процедурата?

Нашите специалисти препоръчват кожата да не се мокри до 12ч след процедурата, за да се ограничи максимално достъпът на бактерии до лицето. Терапията завършва с изолиращ защитен продукт, който също помага за тази цел.

За каква възраст е подходяща мезотерапията?

Освен антиейдж решение, мезотерапията може да бъде прекрасна процедура и за по-млади кожи, като при тях се използва различен продукт, който придава изключително свеж вид, озарява и хидратира кожата в дълбочина.