Правила за клиента

Тези правила целят единствено да защитят комфорта на всички клиенти и да Ви гарантират, че ще бъдете обслужвани качествено и навреме. Вярваме, че ще ни подкрепите в стремежа да изградим спокойна и приятна среда на работа, за да можем да предложим специално и позитивно преживяване на Вас.

Като терапевти ние съзнаваме, че носим огромна отговорност  за вашето доверие и здраве и постоянно трябва да даваме най-доброто от себе си. Но всички ние като потребители трябва да бъдем коректни и да се отнасяме с уважение към труда и времето на другите.

Предварително Ви благодарим за подкрепата и разбирането!

Правила за клиента

Политика за закъснение и анулиране на резервация

 • Резервация може да откажете до 24 часа преди началото на запазения час. След този период ще Ви бъде таксувано посещение от абонамент ако имате активен такъв, или ще ви бъде начислена такса НЕЯВАЯВАНЕ в размер на 50 лв.
 • Ако ние отменим процедурата Ви по-малко от 24 часа преди началото й, ще заредим в профила Ви 50 лв. бонус. Сумата можете да използвате за услуги при нас. Не можете да вземете паричната равностойност на бонуса. Не можете да ползвате бонуса за закупуване на продукти.
 • Ако виждате, че закъснявате задължително се свържете с нас, за да разберете дали ще успеем да извършим услугата или ще се наложи да я презапишем. Ако има възможност да ви вместим, може да се наложи да съкратим времетраенето за ваша сметка. Ако няма такава възможност процедурата ще бъде изтеглена от абонамента Ви или ще Ви бъде начислена такса НЕЯВАЯВАНЕ.
 • Ако ние закъснеем с 15 минути за процедурата Ви, ще намалим цената на услугата с 15%, за да го компенсираме.
 • Ако имате неплатена такса Неявяване в профила, няма да можем да Ви запишем следващ час, преди да изчистите задължението си.

 

Правила за клиента

Право на отказ от извършване на услуга

 • Имаме право да откажем да изпълним процедура на клиент, ако тя е противопоказана за него и носи здравословни и естетични рискове.
 • Нямаме право да изпълним услуга, ако клиентът откаже да попълни и подпише информирано съгласие.
 • Имаме право да откажем процедура или да помолим клиент да напусне територията на студиото при:
  1. Нетрезво състояние.
  2. Агресивно поведение.
  3. Неуважително поведение към екип на Dupissima или към други клиенти на студиото.

Правилата влизат сила от 01.08.2023