Прегледи от мамолога доц. Манасии Николов веднъж месечно в Dupissima

Може ли прегледът да е приятен?

Грижата за бюста в Dupissima вече се превърна в традиция и всеки месец доц. Манасии Николов ще извършва профилактични прегледи в студио Dupissima!

На 23.02.2017 от 17:00 – 20:00 ч. мамологът доц. Николов ще бъде в Dupissima, за да провежда консултации и прегледи с ехогарф.

Доц. Манаси Николов работи от 1991 г. в Националната онкологична болница. Притежава специалност по онкология от 1995 г. Има над 50 научни публикации в реномирани български и чуждестранни списания. Занимава се приоритетно с диагностика и лекарствено лечение на рака на млечната жлеза.

От 2011 г. е ежегодно включен в справочника с имената на “Лекарите, на които вярваме”, номинирани от пациенти от цяла България в големия проект на “24 часа”.

Двукратно е избиран като един от дванадесетте най-добри лекари в специалността „медицинска онкология“ през 2011 и 2015 г. в инициативата на Дарик радио „Най-добрите лекари в София“. В този проект лекарите от водещите здравни заведения попълват анонимно анкетни карти, в които сами посочват водещите трима специалисти в тяхната собствена специалност.

Запишете си час още сега, остават още малко свободни места!