Програма „Пакет +“

Програма „Пакет +“

Тази програма Ви дава възможност при покупка на пакет от процедури, след изчерпването на тези процедури, да закупувате допълнително процедури от същия вид на промоционалната* цена на пакета в следващите 3 месеца.

*Ако процедура Venus Legacy струва 150лв., а пакет за 10 процедури е 1200лв, то ако закупите такъв пакет и след това искате да си направите още една процедура, то тя за Вас няма да струва 150лв, а 120лв.

Забележка:
  • При наличие на повече от една възможна отстъпка или промоция при определен клиент, важи тази с по-голямата отстъпка. Отстъпки не се сумират.
  • Картите за лоялност са поименни и не могат да се преотстъпват. Не можете да вземете и паричната равностойност на отстъпката.
  • Салон Dupissima си запазва правото да променя условията по програмата за лоялност, като промените ще бъдат отразявани своевременно в сайта и на рецепцията на салона.
  • Програма „Депозит“ Ви дава право да използвате горепосочените отстъпки само при наличието на депозит.
  • Ако сте изразходили част от депозираната сума и по някаква причина искате да Ви възстановим останалата, всички услуги, които до момента са издърпани от Вашия депозит, ще бъдат прекалкулирани без отстъпка и ще бъде възстановена сумата, която остава от депозита след като се издърпат използваните услуги на цени от ценоразписа.