Venus Legacy – учим и ставаме все по-добри!

Venus Legacy – учим и ставаме все по-добри!

Почти целият екип на Dupissima преминахме второ, задълбочено обучение за работа с апарата Venus Legacy. Вярваме, че така ще станем още по-добри и ще предадем всичко научено на вас – за да сте по-красиви и по-здрави!

Venus Legacy е първият по рода си медицински апарат, който съчетава в себе си възможността за намаляване на целулита и стягане на кожата.

Терапията с Venus Legacy оформя и склуптурира неоперативно тялото, редуцира целулита, стяга и освежава кожата на лицетo, шията и деколтето, изглаждайки фините линии и бръчки.

Venus Legacy – учим и ставаме все по-добри!

Процедурите с този апарат са най-търсените в областта на медицинската естетика в световен мащаб, като годишно се извършват над 3 милиона от тях!

Апаратът комбинира три модерни и изпитани технологии – мултиполярна радиочестота (RF), пулсиращо магнитно поле (PEMF) и VariPulse™ технология (VP), с интегриран термометър за анализ на кожата – RealTime Thermal Feedback.

След края на обучението ни обявяваме Дни на Venus Legacy в Dupissima! Даваме ви възможност да тествате на половин цена процедурата и 20% намаление на картите за 5 и 10 процедури.

Промоцията е в сила от 28 септември до 8 октомври. Побързайте, запазете си час!