DUPISSIMA с четвърти обект в ЦУМ

DUPISSIMA с четвърти обект в ЦУМ

DUPISSIMA с четвърти обект в ЦУМ

През месец май тази година в ЦУМ, София, официално бе прерязана лентата на четвъртия обект от престижната верига центрове за красота Dupissima. Събитието събра много гости и приятели на водещия бранд в областта на красотата и естетиката. Локацията не е случайна – ЦУМ е красива, аристократична сграда и емблема на София, а новият обект е разположен на мястото на бившия Виенски салон.

„В новото студио Dupissima клиентите ни могат да се погрижат за себе си в обедната почивка, преди или след работа, да съчетаят удоволствието от високоефективни терапии и комфорта на близостта до работното си място, без да нарушават ежедневния си ритъм.“, споделя Тяна Пресолска, собственик на веригата центрове за красота Dupissima.

Г-жо Пресолска, веригата центрове за красота Dupissima се наложи като престижен бранд за красота и естетика, вече открихте и четвъртия обект – модерно оборудван и с прекрасна локация. Какво ви мотивира да разширите веригата и как се спряхте на тази локация?

В интерес на истината този салон от веригата Dupissima не беше планиран, защото ние много скоро открихме предишните два, но се появи чудесна възможност, която не искахме да изпуснем. Съвсем случайно моя клиентка пожела да ми покаже свободно помещение в ЦУМ. Честно казано, аз не бях посещавала ЦУМ през последните 15 години и когато отидох да разгледам, нямаше как да не избера тази локация, тъй като тя напълно отговаря на моето виждане за посоката на развитие на Dupissima. ЦУМ е емблема на София, изключително красива, аристократична сграда в идеалния център, а новият ни обект е разположен на мястото на бившия Виенски салон.

DUPISSIMA с четвърти обект в ЦУМDUPISSIMA с четвърти обект в ЦУМDUPISSIMA с четвърти обект в ЦУМ

Първият ни салон Dupissima се намира в квартала, където съм израснала и живея в момента, като от малко салонче, разположено на площ само 20 кв.м, днес заема сериозните 1000 кв.м и предлага на клиентите, както и всички наши центрове, изключителна, индивидуална услуга от най-добрите и квалифицирани специалисти, които работят с най-висок клас апаратура. Във всеки от обектите ни клиентите ще се почувстват на 100% обгрижени, ще получат 360 градусово обслужване и преди всичко ще бъде подбрана програма единствено и специално за тях, на база на правилна диагностика и консултация.

За втория обект от веригата заложихме на стратегически търговски център с място за паркиране и лесен достъп, за да избегнем проблема, който днес имат всички квартални салони, а именно – невъзможността да се паркира, което причинява редица неудобства на нашите клиенти.

Третият ни обект и първи франчайз, се намира на изключително хубаво място в един от южните квартали на София. Салонът е красив, стилен и много добре уреден, с платено парко място, от което клиентите ни спокойно могат да се възползват, но ЦУМ си е… ЦУМ. Новият ни четвърти обект е в идеалния център на столицата и по този начин успяваме да се доближим до хора от различни части на София. Не може да пренебрегнем и факта, че спирката на метрото, която е ключова за всички линии на София, е точно под ЦУМ, а това е важно за нас. Салонът има свой характерен чар и специфичен облик, който е много различен от другите ни обекти. Аз вярвам, че ЦУМ тепърва ще се превръща в едно оживено място, тъй като вече се появиха доста заведения. Търговската част не е голяма за разлика от заемащата 6 етажа офисна част, където в момента работят над 2000 служители. В близост до ЦУМ се намират министерства, офиси на банки и други институции, затова и работното ни време е всеки ден от 08 до 20 часа, т.е. клиентите ни могат да се погрижат за себе си в обедната почивка, преди или след работа, да съчетаят удоволствието от високоефективни терапии и комфорта на близостта до работното си място, без да нарушават ежедневния си ритъм. Вярвам, че новото ни четвърто студио Dupissima е топ локация и уникално място, в което нашите клиенти ще се влюбят.

Вярвам, че новото ни четвърто студио Dupissima е топ локация и уникално място, в което нашите клиенти ще се влюбят.

Какви процедури се предлагат в новото студио за красота Dupissima?

В студиото предлагаме маникюр, педикюр, фризьорство и масажи, т.е. най-масовите услуги, които ги нямаме в София Ринг Мол и виждаме, че за клиентите това са основни процедури, от които имат нужда. Естествено, налични са и терапии за лице и тяло, които са сред най-успешните, най-ефективните и категорично доказали се през годините. Освен знаковите терапии за бранда, като ЕndoSpheres Therapy за премахване на целулит във всички стадии, лимфен дренаж и стягане на кожата, козметични терапии на световноизвестните марки Forlle’d, Guinot и Filorga, в новото студио Dupissima за пръв път предлагаме процедури с Accent Prime – ултрамодерна апаратура на водещата компания Alma Lasers за скулптуриране на тяло и лице, гарантиращи моментално видими резултати. Също така само в този обект от веригата Dupissima ексклузивно предлагаме и водно дермабразио за чиста, свежа и сияйна кожа на лицето. Важно е да отбележа, че залагаме на доказалите се с годините процедури, като същевременно държим да сме в крак с последните иновации и както винаги избираме най-доброто за нашите клиенти.

Залагаме на доказалите се с годините процедури, като същевременно държим да сме в крак с последните иновации и както винаги избираме най-доброто за нашите клиенти.

Трудно ли се ръководят четири обекта?

Да, определено има трудности и предизвикателства, когато става въпрос за четири обекта, всъщност дори и само една локация не се ръководи лесно. В интерес на истината този обект бе създаден с най-малко мое участие. Четвъртото студио Dupissima е резултат от сериозната работа на екипа ми от специалисти, които вложиха много труд и в голяма степен самите те го развиха. Просто ние сме готови да растем от самосебе си, вече имаме ключови, ценни хора с желание и мотивация сами да мултиплицират това, което сме направили през годините. Бих казала, че салонът е повече техен, отколкото мой. За мен е изключителна гордост да работя с такъв екип.

Какво си пожелавате занапред?

Пожелавам си много здраве – на мен и на всички хора около мен, на целия екип, с който работя, защото наистина това е най-важното. Да сме живи и здрави, да не губим любовта си към работата и страстта да се развиваме в нашата професия, за да даваме най-доброто от себе си всеки ден и все повече и повече.