Нашите апарати

Нашите апарати

Нашите апарати

Ендосфера; Venus Legacy; Accent Prime; CRYOLED на Fillmed; Guinot New Cellular; Prime

Големите в света на козметичните технологии са в DUPISSIMA!

Ние правим света по-красив и по-розов! Да, така е!

Винаги на първо място за нас е онази красота, която кара всяка жена да се чувства специална, уверена, свободна, щастлива, усмихната …. или казано по друг начин – ние творим съвършенство, подчертаващо естествената красота.

Как успяваме? Като комбинираме най-доброто от грижата за кожата на тялото и лицето с най-доброто в козметичната и естетичната технология.

Апаратите на DUPISSIMA не следват, те задават тенденциите в най-новите и модерни технологии в козметиката и естетичната дерматология. Те предлагат различни сценарии на употреба в професионална среда според индивидуалните характеристики на клиента и търсения резултат. Те са иновативни, крайно ефективни и безопасни. Истинска наслада е, когато виждаме резултатите с очите си, работейки със световноизвестни брандове, всеки от които доказан иноватор в своята област. Списъкът е дълъг, но не можем да не споменем най-големите сред тях, благодарение на които DUPISSIMA сбъдва най-съкровените мечти на 90% от жените по света – идеално оформени бедра без целулит, стегнато дупе, плосък корем, гладка и сияйна кожа.

  1. ЕНДОСФЕРА: Ендосферата е световно призната терапия за третиране и лечение на цялото тяло и лице. Създаден в Италия, този единствен по рода си, уникален апарат представлява нова ера във възстановяването и подмладяването на тъканите, както и в третирането и лечението на целулит. Благодарение на своите революционни методи за лечение, способни да се справят с несъвършенствата на тялото и лицето, като борба с целулита, обръщане на процеса на стареене на кожата, изглаждане на видими бръчки и белези, през 2012 г. компанията Endosphère получава най-високото признание в бранша, като е обявена за един от най-обещаващите частни иноватори в областта на медицинските технологии в света.
  2. VENUS LEGACY: Този шедьовър на най-съвременните и иновативни решения за справяне с естетическите несъвършенства е продукт на световноизвестната компания Venus Concept, доказан лидер в разработването на технологии за медицинската естетика. Марката е известна с изключително високото качество на поддръжка на апаратите след продажба. Venus Legacy е единственият неинвазивен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа на лицето и тялото, който чрез комбиниране на няколко технологии (мултиполярна, радиочестота и пулсиращо магнитно поле), въздейства върху трите слоя на кожата – това го прави изключително ефикасен за премахване на двойна брадичка, изглаждане на бръчки, стягане и освежаване на кожата на лицето, шията и деколтето, както и за неоперативно ремоделиране на тялото и редуциране на целулита.
  3. ACCENT PRIME: Иновативната ултрамодерна платформа Accent Prime е друг уникален апарат, създаден от глобалния лидер в областта на лазерните технологии за естетично приложение – Alma Laser. Компанията е водещ иноватор на съвременни, неинвазивни системи за естетичната и козметичната индустрия. Продуктовите линии на компанията са проектирани за широк спектър от приложения на лицето, третиране на кожата и намаляване на нежеланото окосмяването. Accent Prime e високотехнологична платформа за стягане на кожата, премахване на локални мастни натрупвания и целулита, оформяне на тялото и подмладяване на лицето. Този изключително ефикасен апарат комбинира последните иновации в областта на ултразвуковите и радиочестотни технологии, гарантиращи ефективни процедури с дълготрайни резултати.
  4. CRYOLED машина наFILLMED & SKIN PERFUSION: FILLMED & SKIN PERFUSION е изключително любима наша професионална марка за грижа за кожата. В продължение на години изследвания, френската лаборатория съчетава медицина и козметична наука, развивайки революционни технологии за комбинирана грижа за кожата. Като резултат от тези разработки е и апаратът CRYOLED, който постига идеална симбиоза между биостимулиращия ефект и действието на активните съставки. Устройството предизвиква много бързо падане на температурата до – 18 °С и – 10 °С за третиране на деликатния околоочен контур: линиите са релаксирани, белезите на умора са заличени, микрорелефът е изгладен, а тенът е сияен.
  5. АПАРАТИТЕ НА GUINOT PARIS(HYDRADEM CELLULAR ENERGY и HYDRADEM CELLULAR LIFT): Елитната френска марка присъства в любимата ни колекция от козметични терапии и продукти отдавна и не спира да ни изненадва приятно. Защото луксозният бранд разбира и говори на езика на Вашата кожа, създавайки идеалните процедури и продукти. Терапиите на GUINOT PARIS действат в дълбочина, за да възстановят и предотвратят физиологичните изменения на кожата, като така дълготрайно заличават белезите на стареене от лицето и тялото. Как постигат това? Благодарение на висококачествените продукти, съчетани с използването на изключителния по рода си мултифункционален апарат на Guinot. Апаратът предоставя алтернатива на естетичната хирургия чрез увеличаване на биологичната и клетъчната активност в кожата в резултат на използването на 3 уникални функции: топлинна енергия, динамично йонизиране и лифтинг стимулация.
  6. PRIME LASE и ELYSION PRO: В никакъв случай не бихме забравили апаратите за лазерна епилация на Cocoon Medical компанията предлага най-висок клас апарати за лазерна епилация:
   • Диодният лазер PRIME LASE премахва нежеланото окосмяване при всички фототипове кожа през цялата година. Апаратът е с най-голяма мощност сред познатите диодни лазери в естетичния сектор от порядъка на 3600 вата и работи чрез селективна фототермолиза, която е базирана на селективно разрушаване на космения фоликул, запазвайки и защитавайки епидермиса и дермата.
   • Диодният лазер ELYSION PRO е апарат от най-ново поколение. Премахва окосмяването по селективен начин. Апаратът атакува пигмента на космения фоликул – меланин, чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на космения фоликул без да увреждат кожата

Като финал, можем да кажем: DUPISSIMA прави света по-красив и по-розов, защото най-големите в иновативните козметични и естетични технологии са при нас!

Така че, 1:0 за розовото!