За нас

За нас

Вече 16 години Dupissima застава зад съвременната и успяла жена в стремежа ѝ да постига красиви резултати във всеки аспект от живота си

 

Вярваме, че успехът и резултатите са плод на постоянство и дисциплина. Изпитали сме го. Това важи за всяка част от ежедневието ни – работата, семейството, отношенията и не на последно място – красотата. Която, да си го кажем направо, до голяма степен влияе позитивно на всичко останало.

Естествена красота и неинвазивни методи

Не крием влечението си към естествената красота и нашата цел е да бъдем ваш помощник в мисията да я запазите и усъвършенствате. Признаваме, че не бихме ви предложили нещо, което не смеем да приложим върху себе си. От опита, който имаме, сме разбрали, че разполагаме с универсалния набор от неинвазивни процедури, които могат да заместят всички инвазивни. В същото време, филърите, ботоксът и пластичната хирургия не могат да заменят, нито да съществуват, без нашия списък от услуги.

Използваме холистичен подход, защото, както в живота, нищо не е оптимално, ако друго се неглижира. През годините сме се специализирали в това да регенерираме тялото и лицето, като стимулираме естествените им защитни сили. За целта сме открили най-добрите машини, най-ефективните методи и най-качествената козметика. Лоялността на нашите клиенти е нашето потвърждение. А когато говорим за клиенти, е нужно да споменем гордостта на Dupissima – нашите специалисти, които регулярно надграждат своите умения и компетенции.

Красотата се крие в умението да се грижим за себе си

Искаме да обърнем представите за остаряването – то не е нищо повече от още една свещичка към тортата. Възрастта може да бъде вълнуващо преживяване – да се любуваме на поколението или работните си успехи. А защо не и на двете? Дамите имат скритото умение да остаряват благодатно и ние сме тук, за да усилим щастието от това да виждаме радостта, с която животът ни дарява през годините.

Потърсете ни, ако желаете да отклоните „щедрите подаръци” на времето – бръчки, стрии, килограми, целулит. Насреща сме да добавим и акцент във външността ви – по-дълги мигли, по-гъсти вежди, изящен маникюр, изразителен грим и неповторима прическа.

В Dupissima ще откриете розов оазис от красота, грижа, радост за сетивата и почивка от рутината. Поглезете се сама или в компанията на приятелка, сестра, дъщеря или майка. Подарете си безкомпромисни резултати и експертна грижа в компанията на нашия екип. Нека това бъде първата стъпка към вашето по-добро аз. Знаем, че жените могат всичко и най-вече онова, което им казват, че не могат. Dupissima е мястото, на което ще докажете на целия свят, но най-вече на себе си, че не правите компромис със своята личност. И това е причината да постигате успех и във всичко останало!