Програма лоялност

ПЕСТЕТЕ ДОКАТО ХАРЧИТЕ

В динамично развиващата се среда, която наричаме „наши дни“, безспорното ни преимущество е способността ни за адаптация, която е и основен момент според теорията за еволюцията на Дарвин. Именно това ни умение позволява да просъществуваме в моменти на „богатство и бедност“. Много често животът ни дава житейски уроци и както сме пазарували без да поглеждаме цените, така се налага да пазаруваме със списъци и ясно определен бюджет, а после… обратното.

Грижата за здравето и красотата са изключително важни както за физическото, така и за психическото здраве на всеки човек. В студио за красота Dupissima ще откриете различни варианти, с които можете да поддържате визията си изгодно и с малък, и със среден и с голям бюджет. Студиото предлага уникалната възможност за депозит, с която вие ПЕСТИТЕ докато харчите.

Как се роди идеята за програмата за лоялност и трудно ли се поддържа подобна програма?

Голяма част от програмата ни е взаимствана от обучението на Максим Сергеев, който е най-известният консултант в областта на бюти индустрията. Определено не е лесно да се поддържа подобна програма, тъй като веднъж създадена, тя трябва да бъде и проследявана, за което е необходим специален софтуер. Програмата ни за лоялност може още да се развива и усъвършенства, разбира се, с подкрепата на новите технологии, за да предложим на нашите клиенти още по-добри условия.

В основата на нашата програма е депозитът. Доста салони за красота използват сайтовете за групово пазаруване, но според мен това би било обидно спрямо редовните ни клиенти, т.е. да даваме отстъпка на съвсем непознати хора, които идват единствено заради ниската стойност на услугата, а в същото време едва ли не да пренебрегваме редовните си клиенти, които ни посещават в продължение вече на 10 години. Това просто няма как да се случи в нашето студио. Вярвам в това, че винаги е по-добре да направиш подарък и като цяло политиката за отстъпки не ми харесва. В днешно време, когато дадена фирма започне да структурира бизнеса си, залага на висок марж, за да може да си позволи по-големи отстъпки, което обаче води до изкуствено завишаване на цените и те не отразяват действителната стойност на предлагания продукт. Ние се опитваме да държим пазарни цени, придържаме се към препоръчителните цени на всички продукти, с които работим, като същевременно се стремим да дадем повече на нашите клиенти. Студио за красота Dupissima е един от малкото салони, регистрирани по ДДС, служителите и терапевтите са висококвалифицирани професионалисти с трудови договори и съответните осигуровки. Допълнително има обслужване на клиентите от рецепция, бар, детски кът – всички тези услуги увеличават стойността на предлаганите терапии, но от друга страна не можем да си позволим цени, които единствено да покриват разходите ни, затова и се придържаме към пазарните. При това положение няма как да предоставим много големи отстъпки. Мисля, че за нашите клиенти е по-важно, когато дойдат при нас, да получат качествена услуга и да се почувстват специални. Факт е, че студиото ни не привлича с ниски цени клиентите. Никога не сме имали кампании с много големи отстъпки, няма и да видите подобно нещо при нас. Ако клиентът има желание да си направи повече процедури, обикновено отстъпките са чрез карти – например купувате си пакет терапии и тогава цената е по-ниска. Само че ние предлагаме около 200 различни терапии и не е изгодно клиентът да си закупи 10 карти, за да ползва отстъпките за 10 различни процедури. Опитът ни показва, че взимайки определен пакет процедури, горе-долу по средата на този пакет, клиентът или е постигнал желания ефект и останалия брой терапии реално не му трябват, или дадена процедура му действа много по-добре отколкото друга и обикновено иска да я смени с по-подходящата. През годините видяхме, че вариантът с подобни карти не действа при нас. Ако предлагахме само няколко процедури, най-вероятно този вариант щеше да работи, но при 200 терапии това е невъзможно.

Затова с депозита не се купува карта само за един вид терапии, а той може да се ползва за различни процедури със съответната отстъпка, т.е. по този начин не ограничаваме клиента в неговия избор, а му предоставяме възможност да се възползва от услугите, които са му необходими в момента. Съответно колкото по-голям е депозитът, толкова по-голяма е и отстъпката. А когато се комбинират две процедури в един и същи ден, тогава отстъпките се сумират, например ако отстъпката на депозита е 15% и се направят две терапии от депозита в един ден, към тази отстъпка се прибавят още 10%, т.е. цялата отстъпка вече е 25%. Стремим се посредством депозита и отстъпките да стимулираме нашите клиенти да направят необходимите процедури в един ден и да си спестят време, а също така и да не се изнервят с проблеми с паркирането. Много по-удобно е клиентката да си направи прическа, докато й правят ноктите или се провежда лазерна епилация, докато е със съответната козметична маска на лицето. По този начин максимално се оптимизира времето на нашите клиенти, тъй като за тях не парите са водещи, а факторите високо качество и максимално оптимизирано време, които определят дали ще продължат да ни посещават. Така стимулираме и планирането на процедури в дългосрочен аспект, защото е много трудно да се комбинират няколко терапии от днес за утре. Да, съвременната работеща жена трябва да изглежда добре, но не може да разпилява ценно време. Затова и работното ни време е от 8 до 22 часа, всеки ден, което позволява на твърде заетите клиенти да ни посетят след като са приключили със служебните си ангажименти.

Какво точно представлява депозитът, какви са неговите предимства и съответните отстъпки?

Депозитът е определена сума, която зареждате предварително в студио за красота Dupissima и до изчерпването й ползвате преференциална отстъпка и не губите време за плащане на вашата сметка на рецепция, тъй като стойността на процедурите и продуктите се вземат от депозита.

 • При депозит от 500 лв. – ползвате 10% отстъпка за процедури и продукти.
 • При депозит от 800 лв. – ползвате 12% отстъпка за процедури и продукти.
 • При депозит от 2000 лв. – ползвате 15% отстъпка за процедури и продукти.
 • При депозит от 5000 лв. – ползвате 20% отстъпка за процедури и продукти.

Това означава, че в най-разточителния случай вие пак ще спестите поне по:

 • 50 лв. за депозит от 500 лв.
 • 96 лв. за депозит от 800 лв.
 • 300 лв. за депозит от 2000 лв.
 • 1000 лв. за депозит от 5000 лв.

Спестената сума обаче може да стане още по-голяма, ако комбинирате вашите отстъпки. Ако в един и същи ден си направите повече от една процедура на стойност 30 лв. и нагоре, вие ще ползвате още 10% отстъпка и тогава сметките вече изглеждат още по-рентабилни:

 • Депозит 500 лв. – ползвате 10% + 10% = 20% или спестявате 100 лв.
 • Депозит 800 лв. – ползвате 12% + 10% = 22% или спестявате 176 лв.
 • Депозит 2000 лв. – ползвате 15% + 10% = 25% или спестявате 500 лв.
 • Депозит 5000 лв. – ползвате 20% + 10% = 30% или спестявате 1500 лв.

Както сами виждате, сумите си заслужават вниманието.

Програма
„Редовен клиент”
Програма „Депозит”
Програма „Рожден Ден”
Програма „Процедура +”
Програма „Пакет +“


 

Забележка:
 • При наличие на повече от една възможна отстъпка или промоция при определен клиент, важи тази с по-голямата отстъпка. Отстъпки не се сумират.
 • Картите за лоялност са поименни и не могат да се преотстъпват. Не можете да вземете и паричната равностойност на отстъпката.
 • Салон Dupissima си запазва правото да променя условията по програмата за лоялност, като промените ще бъдат отразявани своевременно в сайта и на рецепцията на салона.
 • Програма „Депозит“ Ви дава право да използвате горепосочените отстъпки само при наличието на депозит.
 • Ако сте изразходили част от депозираната сума и по някаква причина искате да Ви възстановим останалата, всички услуги, които до момента са издърпани от Вашия депозит, ще бъдат прекалкулирани без отстъпка и ще бъде възстановена сумата, която остава от депозита след като се издърпат използваните услуги на цени от ценоразписа.