Програма лоялност

Програма лоялност

От 01-ви декември 2019 г. ще влезне в сила нова бонусна система за лоялни клиенти, която ще замести настоящите промоции.

Чрез нея ще Ви се трупат бонус точки, с които може да закупувате продукти и процедури на цени по ценоразписа. В случай, че бонус точките не са достатъчни за избраната процедура или продукт, не може да доплатите остатъка, но може да запишете друга процедура, с която да натрупате още точки или да изберете процедура или продукт в рамките на натрупаните точки.

Ще имаме и специални акции и промоции, с които може да трупате двойни точки.

Точките могат да се използват през цялата година, но не по- късно от 31-ви януари на следващата календарна година.

Програма лоялностПрограма „Лоялен клиент”

Още от първото си посещение при нас започват да Ви се трупат бонус точки, както следва:

До 1 500 лв. – 1 % се зареждат автоматично като бонус точки

От 1 501 до 3 000 лв. – 3 % се зареждат автоматично като бонус точки

От 3 001 до 6 000 лв. – 5 % се зареждат автоматично като бонус точки

От 6 001 до 12 000 лв. – 7 % се зареждат автоматично като бонус точки

От 12 001 до 20 000 лв. – 10 % се зареждат автоматично като бонус точки

От 20 001 лв. – 15 % се зареждат автоматично като бонус точки

II. Програма „Депозит”

Когато депозирате определена сума пари при нас, получавате следните отстъпки, които са валидни до изчерпването на депозита.

Депозит 1200 лв. –  12% отстъпка (1 година валидност)

Депозит 2000 лв – 15% отстъпка (1 година валидност)

Депозит 5000 лв – 20%остъпка (1 година валидност)

Сумата трябва да се изразходи преди изтичането на валидността на депозита. С тази програма може да купувате процедури, услуги и продукти на цени от  Ценоразписа. Тези отстъпки са за еднократни процедури и не важат при закупуване на пакети от процедури, защото в пакетите вече са заложени съответните отстъпки.

Към текущи промоции, пакетни цени  и стоки с намалена цена НЕ се добавя отстъпката от конкретния депозит.

От процедурите направени от депозит не се трупат бонус точки.

III. Програма „Рожден Ден”

Всеки наш клиент получава 20 % отстъпка в деня на рождения си ден, както деня преди него и деня след него. Ако доведе и приятел през тези дни, той получава 10 % отстъпка от всички процедури и продукти.

IV. Програма „Процедура +”

Тази програма Ви дава възможност да получите 10 % допълнителна отстъпка от 2 процедури, на стойност 30 или над 30 лв всяка, само при положение, че са направени в един и същи ден.

Тази програма Ви дава възможност да получите 20 % допълнителна отстъпка от 3 процедури, на стойност 30 или над 30 лв всяка, само при положение, че са направени в един и същи ден.

Тази програма не може да се комбинира с никоя друга.

Програма лоялност

Забележки:

Картите за лоялност са поименни и не могат да се преотстъпват. Не можете да вземете и паричната равностойност на отстъпката.

Салон Dupissima си запазва правото да променя условията по програмата за лоялност, като промените ще бъдат отразявани своевременно в сайта и на рецепцията на салона.

Програма „Депозит“ Ви дава право да използвате горепосочените отстъпки само при наличието на депозит.

Ако сте изразходили част от депозираната сума и по някаква причина искате да Ви възстановим останалата, всички услуги, които до момента са издърпани от Вашия депозит, ще бъдат прекалкулирани без отстъпка и ще бъде възстановена сумата, която остава от депозита след като се издърпат използваните услуги на цени от ценоразписа.