Историята на Dupissima

Историята на Dupissima

 

Историята на верига Dupissima е вдъхновяващ и красив пример за това как мечтите, съчетани с амбиция, труд и постоянство, създават лидер в една от най-конкурентните индустрии.

През 2004г., само на 21 години, Тяна Пресолска създава първото си студио за красота. Името, което то носи по онова време, е Шоколад, а основните услуги, които предоставя, са солариум, грим и апаратна декорация за маникюр. В този формат то съществува 6 години, а междувременно, като естествено продължение и натрупан опит от Шоколад, Тяна създава и емблематичното си второ студио.

Dupissima отваря врати на 12 март 2007г. на скромните 15 кв.м. и предлага малък, но визионерски за времето си пакет от процедури – вакуумен масаж и пресотерапия. Името на студиото винаги е събуждало удивление, но то е избрано смело и целенасочено. Основната концепция на Dupissima е била и до ден днешен продължава да е насочена към процедурите за тяло, в това число и стегнатото дупе. Още на следващата година, Dupissima разширява услугите си с първия LPG апарат. С него идва и първият служител на студиото – част от екипа ни и до днес – Петра Здравкова, рехабилитатор и специалист процедури за тяло.

Добрата работа бързо се отплаща и логичното развитие не закъснява – Dupissima се мести на 100 кв.м., а доволните клиенти се увеличават прогресивно. Това предполага и последващото разширение на съседните 100 кв.м., както и увеличен арсенал от услуги – педикюр, маникюр и козметология.

През цялото това време, Dupissima не спира  да инвестира в потенциала си чрез множество обучения, присъствия на изложения из цял свят, атестации и дипломи. Специалистите на студиото се множат и трупат безценен опит, който клиентите забелязват и ценят.

Успехът на Dupissima в гр. София ражда идеята за студио и на морето. Dupissima by the sea се радва на щастливи клиенти в град Несебър в продължение на 2 години. Този ценен опит предполага следващите стратегически решения, които  имат огромно значение за разширяването на розовия бранд.

2015 е особено специална година за Dupissima. Тогава студиото отново сменя локацията си и с това се превръща в най-голямото студио за красота по нашите ширини – на цели 500 кв.м. Само 2 години по-късно, капацитетът от работа, клиенти и нови услуги предполага следващо разширение и Dupissima официално заема 2 етажа от бизнес сграда и амбициозните1000 кв.м. Към предлаганите процедури фигурират множество регенериращи терапии за лице и тяло, както и разкрасителни услуги от педикюра до прическата. Тяна изгражда умението да обгрижва по такъв начин клиентите си, че превръща обикновеното посещение в салоните в цялостно изживяване за посетителите. Към студиото са добавени изискан лаундж бар, както и детски кът с невероятна атмосфера и отдадени аниматори.

Следват динамични нови постижения. На 22 юли 20018г. Dupissima отваря втори обект, на ет.0 в един от най-големите молове в страната – Sofia Ring Mall. Събитието е придружено от елегантен коктейл и популярни лица като Мария Илиева, Сантра, Луиза Григорова, Димо Алексиев и др.

На 14 април 2019г. е отворен първият франчайз обект на Dupissima в гр. София, а студиото се намира на ул. Рикардо Вакарини 10Б. Същата година една от най-емблематичните сгради на България се сдобива с бутиково розово бижу – Dupissima ЦУМ. Студиото налага нов облик на останалите обекти от веригата със своя модерен, елегантен и женствен стил. Следва нова страница от успехите на Dupissima, както и нови щастливи клиенти. За съжаление, пандемичната обстановка и Covid-19 не подминават новооткрития бизнес и така 2020 година бележи затварянето на обекта в ЦУМ.

Днес Dupissima може да се похвали с три обекта, множество награди и отличия в бранша, десетки специалисти с богат опит и хиляди доволни клиенти. А розовата ни приказка продължава да се пише, благодарение на Вас.

Благодарим Ви, че сте с нас вече 15 години!

Историята на Dupissima