Мисия, визия и цели

Създадохме салон Dupissima с увереността, че всяка жена носи красотата в себе си. Нашата мисия е да ви показваме колко прекрасни в действителност сте, а вие го демонстрирайте на останалия свят!

Понякога е нужно съвсем мъничко за да извадим на показ естественият ви чар, но разполагаме и с високотехнологична апаратура и козметика от висш клас за случаите, когато сте го скрили по-дълбоко.

Dupissima ще ви посрещне с приятна атмосфера, обгърната с бонбонени цветове, а внимателното ни отношение, ведрост и търпение ще допълнят сладостта на усещането, че сте попаднали на правилното място.

Потърсете ни, ако имате нужда от помощ за да отклоните „щедрите подаръци” на времето- бръчки, стрии, килограми, целулит… Ако желаете да добавим акцент във външността ви- по-дълги мигли, по-гъсти вежди, изящен маникюр…Ако искате да потренирате или просто да си починете. Ние сме тук, винаги отзивчиви и компетентни! 

Нашата мисия

Ние правим света по-красив и розов!

Ние съчетаваме грижата с удоволствието и профилактиката и помагаме да сбъдвате мечтите си!

Мисията на Dupissima е да бъде партньор на своите клиенти в това да са щастливи, здрави, красиви и успешни и вярваме, че с нашите услуги качествено подобряваме живота им.

Нашите визия и цели

Dupissima е център за красота и здраве, където предлагаме индивидуален подход и холистични решения за Вашите нужди.

Ние се стремим посещението Ви при нас да е изключително преживяване и затова съчетаваме първокласно обслужване с най-ефективната и високотехнологична апаратура и постоянно усъвършенстващи и развиващи се професионалисти.

Нашата визия е да сме най- добрият световен бранд, който да е златен стандарт за качество, успех и мотивация като създадем условия за младите хора в България да живеят живота си „мечта“.

Нашите ценности

  • Да се отнасяме към всички открито, честно и с уважение.
  • Да работим етично и да спазваме обещанията си;
  • Да постигаме най-високи резултати във всичко, което правим;
  • Да се съревноваваме честно и да градим партньорства и приятелства;
  • Да допринасяме за развитието на нашите служители, така че да достигнат пълния си потенциал;
  • Да не вредим

История

Историята на Dupissima е пример за това, как една мечта, подкрепена с много амбиция, постоянство и труд, се превръща във водещ лидер за индустрията.

Dupissima води своето начало от предшественика си и първия проект на Тяна Пресолска- соларно студио „Шоколад“. То отваря врати през 2004 г. и продължава да функционира до 2010г.  В него освен солариум,  се предлагат и услугите грим и апаратна декорация на маникюр.

На 12 март 2007 г. Dupissima изгрява скромно в съседното помещение на „Шоколад“, което представлява преустроен гараж или стаичка от 15 кв.м + баня. Там се предлагат вакуумен масаж и пресотерапия. На следващата година, студиото закупува и предлага първото LPG. Тогава е назначен и първият служител на студио Dupissima- Петра Здравкова- рехабилитатор и специалист тяло, която е част от нашия екип и до днес, а вече и майка на две прекрасни дъщери.

Клиентите са доволни и водят нови, работата се увеличава главоломно и на 18 януари 2009 г. Dupissima се премества на ул. Нишава № 99, вече на 100 кв.м. Потенциалът е огромен, а успехът неизменно следва качеството и през 2011г. Тяна наема и съседното помещение (още 100 кв.м), а към арсенала от предлаганите процедури се добавят и педикюр, маникюр и отдел Козметология.

През 2014г. Dupissima открива обект в гр. Несебър, който фукционира в продължение на две години.

През 2015г. поради капацитета на работа, студиото отново сменя локацията си, като вече се разполага на 500 кв. на петия етаж от бизнес сградата на ул. Твърдишки проход срещу номер 18.

През 2017г.  центърът за красота и здраве се разширява още като към него се присъединява и четвъртия етаж на сградата и официално студиото заема два етажа от бизнес сградата, като се разполога на 1000 кв.м.

За по-голямото удобство на клиентите, Dupissima открива бар,  в който клиентите могат да изпият своето кафе- комплимент, докато децата им се забавляват с аниматор в детския кът.

На 22 юли 2018г. Dupissima открива втори обект, който се намира в Sofia Ring Mall на ет. 0.

Бъдещи планове:

През 2019г. Dupissima  ще открие своя трети обект „Dupissima Lashbox”, място, което ще бъде тясно специализирано в процедури за мигли и вежди.