Endosphère

Представете си процедура, с чиято помощ ще премахнете следите на времето от лицето си – мимическите бръчици ще намалеят, врязаните дълбоко в кожата линии ще се заличат, а цялото ви лице ще засияе.

Представете си процедура, при която с приятен масаж, без никаква болка, целулитът намалява, подобрява се мускулния тонус и губите сантиметри от обиколката на бедрата и дупето?

И отново – без болка, само с приятен масаж.

Вече е възможно с първия в България апарат с микро вибрация EndoSpheres therapy.

Голямата тайна на ендосферата се крие в релефен цилиндър с 55 микросфери, които се въртят с честота от 0 до 340 херца.

Микровибрацията и микрокомпресията, в комбинация с лекия натиск от страна на терапевта, ендосферата извършва дълбокотъканен масаж, който има 5 основни ползи: дренира, подобрява кръвообращението, обезболява, реструктурира и повишава мускулния тонус.

Ендосферата може да се използва и като подмладяваща процедура за лице. По-малък накрайник ще направи приятен вибриращ масаж на лицето ви, в следвствие на който ще се подобри кръвообращението на лицето, производството на колаген и храненето на кожата.

Още по време на процедурата ще забележите как бръчките по лицето се омекотяват, стават по-плитки, а малките мимически линии буквално се стопяват.

Това се дължи на подобреното хранене на най-горните слоеве на кожата на лицето.

Ефектът от процедурата ще се разкрива в продължение на месец, защото толкова време е необходимо за синтеза на нов колаген, стимулиран от силиконовите микросфери на ендосферата.

В резултат на това мастните натрупвания под формата на целулит се разнасят, мускулите се тонизират като след тренировка и се подобрява общия вид на тялото.

Процедурите за лице и тяло с ендосферата се комбинират с висококачествена козметика и допълнителни терапии, за да се радвате на наистина фантастични резултати още след първото посещение.

Подмладяваща и освежаваща процедура за лице с ендосфера (продължителност – 80 минути):
  • Почистване на лицето
  • Пилинг
  • Масаж с ендосферата
  • Маска
  • Ревитализиращ крем

Ендосферата е подходяща и за хора, страдащи от розацея, разширени вени и повърхностни капиляри.

Процедурата се прави върху специално масажно олио, разработено изключително за нуждите на процедурата и машината.

Зад създаването на този апарат стоият дългогодишни медицински изследвания, комбинирани с най-новите достижения в дермо-козметичните технологии, станали факт благодарение на професионализма на екипа на проф. Пиерантонио Бачи от Университета в Сиена.

В момента отслабването и подмладяването с ендосфера е сред любимите процедури на руския елит и италианските модни среди.

Ние, в Dupissima, сме горди, че предлагаме първи в България на клиентите си процедури с апарата Ендосфера.

Запазете си час на тел.
  • 02/ 958 40 22                         
  • 0885 587 083