Dupissima Пловдив – домът на здравето и красотата

Потопете се във вълшебствата на съвременната грижа за лицето и тялото.
Подарете си минути на релаксиращо удоволствие и съживяване на естествената ви свежест и красота.

Защото ние правим света по-красив и розов!

ПРОЦЕДУРИ

ГРИЖА ЗА ЛИЦЕ

Грижа за лицето

Неинвазивни и съвременни методи за почистване, тонизиране, подмладяване и разкрасяване на вашето лице.
Неинвазивен пилинг с JetPeel
Forlle’d: Грижа от ново поколение
EndoSpheres Therapy: Неинвазивен лифтинг
Lash Lift и микроблейдинг
ГРИЖА ЗА ТЯЛО

Грижа за тялото

Неинвазивни и съвременни методи за намаляване на целулита и обиколката, подобряване и тонизиране на тялото.
EndoSpheres Therapy: Борба с целулита
Мадеротерапия: Интензивна терапия с дърво
Класически и частичен масаж
Лазерна епилация с Elysion-PRO

ГРИЖА ЗА ЛИЦЕТО

Jetpeel

JetPeel

JetPeel: Неинвазивен пилинг за тонизирана и подмладена кожа

JetPeel е иновативна технология, позната още като реактивен пилинг, създадена да подобри състоянието на кожата на лицето и да реши разнообразие от естетични проблеми.

Благодарение на струйни потоци под високо налягане, в дълбокия слой на кожата (дермата) се доставят коктейли от активни вещества, витамини и серуми.

С тази технология лицето ви ще засияе и подмлади, защото ще премахнем натрупаните токсини чрез лимфен масаж. Ще ексфолираме и нежно ще доставим на кожата ви серуми за нейното обновяване и активни вещества против стареене.

Ползи от JetPeel:

 • Лечение на акне и пигментации;
 • Лечение на разширени пори;
 • Борба с увисванията на кожата;
 • Изглаждане на фини линии и бръчки;
 • Подобряване на кръгове около очите;
 • Дълбоко ексфолиране и лечение на белези.

Forlle’d

Forlle’d: Грижа за кожата на лицето от ново поколение

Forlle’d е интелигентно решение за грижа за кожата, базирано на най-модерната патентована технология, биоинженерни формули, внимателно подбрани съставки и уникалната система за прилагане. Разработени и произведени в Япония с помощта на най-новите научни открития, продуктите на Forlle’d помагат за ефикасното възстановяване на кожата, запазвайки нейното здраве и естествена красота във всяка възраст.

Forlle’d е лидер при продуктите за възстановяване на функцията и структурата на кожата на клетъчно ниво и контрол на механизмите на естественото и фотостареене.

Ползи от Forlle’d:

 • Бори се със стареенето и фотостареенето на кожата;
 • Подобрява тъмните кръгове и торбичките под очите;
 • Помага при лечение на различни видове пигментация;
 • Намалява оксидативния стрес.
процедури с Платина в Dupissima
Dupissima Пловдив

Ендосфера за лице

EndoSpheres Therapy за лице: Неинвазивен лифтинг – революция в анти-ейдж терапиите

EndoSpheres Therapy  е високотехнологична, 100% неинвазивна терапия, благодарение на която обръщаме процеса на стареене на кожата, изглаждаме вида и подобряваме усещането ѝ.

Терапията с Ендосфера включва три фази на лечение, които работят заедно за пълно подмладяване на лицето. Лечението работи под кожата, за да осигури тонус, еластичност и форма; на повърхността за изравняване на тена, справяне с тъмните кръгове и намаляване на торбичките под очите. Лечението действа с незабавен ефект върху деликатната тъкан на лицето ви. Ускорява производството на колаген, еластин и хиалуронова киселина, за да съживи уморения, матов тен или отпуснат вид и да събуди естествената ви красота.

Ползи от Ендосфера за лице:

 • Изглажда бръчките;
 • Озарява тена;
 • Отпуска и тонизира мускулите;
 • Оформя устните.
JPG_LowRes-BrazilianIlluminage_BTS_08

Ламиниране и боядисване на мигли

Lash Lift – ламиниране на и боядисване на мигли с дълготраен ефект

Лашлифт е козметична процедура по химическо повдигане и увиване на миглите. Ламинирането на миглите укрепва структурата им като те стават по-плътни, по-силни и по-еластични. С добавени пигменти, миглите изглеждат по-дълги и привлекателни, а процедурата е подходяща при светли, прави и къси мигли. Продуктите са специално разработени за този вид процедура и не увреждат естествения косъм.

МИКРОБЛЕЙДИНГ

Микроблейдинг

Микроблейдинг: Дълготрайно и перфектно оформяне на вежди

Микроблейдингът е метод за оформяне на веждите, познат от повече от 20 години в Япония. Процедурата се прилага за редки вежди, при частично липсващи косъмчета или за подобряване на формата им. Микроблейдингът се извършва ръчно с помощта на фини игли, с които се поставя пигментно вещество, така че да се оформят красиви вежди, които имат напълно естествен вид и са в пълна симетрия с лицето.  

Свалете мобилното ни приложение и запазете своя час

Dupissima Пловдив

Пробиване на уши

Studex 75: Съвременна, безболезнена и стерилна система за пробиване на уши

Studex 75 е най-иновативната система за пробиване на уши в света, на която се доверяват лекари, козметици и професионални пиърсинг специалисти. Тя е подходяща за пробиване на уши на бебе, поради почти безболезнената технология и бързото и прецизно поставяне на обецата. Можете да изберете от богато разнообразие от обеци, изработени от медицинска стомана с много високо качество.

STUDEX 75

ГРИЖА ЗА ТЯЛОТО

Dupissima Пловдив

Ендосфера за тяло

EndoSphеres Therapy: Иновативен и ефикасен метод за борба с упорития целулит

Ендосфера е модерна терапия за цялото тяло, която насочва усилията към ключови области и спомага за цялостното тонизиране на тялото. Терапията с Ендосфера е изцяло нехирургична и извайва зони от тялото, където могат да се съсредоточат мастни натрупвания, които обикновено са трудни за отстраняване.

Благодарение на своите пет синергични действия Ендосфера работи прецизно върху целулита и намалява неестетичният ефект върху кожата.

Ползи от Ендосфера за тяло:

 • Извайва тялото;
 • Изглажда целулита;
 • Бори се с тежестта в краката;

Тонизира кожата.

Мадеротерапия

Интензивна терапия с дърво

Мадеротерапията (Терапия с дърво) представлява интензивен, но неинвазивен масаж, който се осъществява с помощта на няколко дървени инструмента с различни форми и размери. Тези инструменти са проектирани да се адаптират към фигурата на тялото, като всеки от тях има различно предназначение. Мадеротерапията е холистично лечение, което има многобройни ползи за здравето и естетическите цели. Тя не само осигурява енергийна стимулация и дълбока релаксация, но помага за контурирането и моделирането на тялото.

Ползи от Мадеротерапията:

 • Предотвратява задържането на течности;
 • Подобрява кръвообращението;
 • Насърчава производството на еластин, витамин Е и колаген;
 • Подобрява мускулния тонус;
 • Намалява обема на тялото;
 • Помага при лечение на мускулни контрактури.
Dupissima Пловдив
Dupissima Пловдив

Класически и частичен масаж

Масаж за релаксиране и тонизиране на тялото

Масажът е едно от най-древните средства за лечение. Той има отпускащо и тонизиращо действие върху организма, премахва умората и засилва имунната система. Благодарение на класическия масаж се подобрява циркулацията на течности в организма и дейността на нервната система. С частичният масаж третираме определени зони от тялото, за да облекчим натрупано напрежение или болка. Техниките са същите като в класическия масаж, но съсредоточаваме усилията в конкретна част от тялото, за да премахнем бързо болка и умора. Процедурата се извършва в комбинация с антистрес терапия с есенция на доктор Бах, която дава чувство на дълбока релаксация и хармония между ума и тялото. Ползи от масажа:
 • Обезболява напрегнати зони
 • Успокоява цялото тяло
 • Релаксира

Лазерна епилация с Elysion-PRO

Лазерна епилация през всеки сезон

Elysion-PRO е диоден лазер за епилация от ново поколение. Предназначен е за лазерна епилация, която премахва окосмяването по селективен начин. Този апарат се отличава с това, че третира много успешно и безопасно хора с по-тъмен тен на кожата, както и такива с по-светли косми.

Епилацията е подходяща за всички зони (вкл. лице) и фототипове кожа. Прилага се през всички сезони (вкл. лятото), както е и безопасна за кожи с тен.

Elysion-PRO притежава усъвършенствана, патентована охлаждаща система „crystal freeze“, която защитава кожата от високите температури.

В зависимост от фототипа на кожата и зоната, която се третира, са необходими между 6 и 10 процедури за постигане на пълен резултата.

Ползи от лазерна епилация с Elysion-PRO:

 • Дълготраен ефект;
 • Спестява време;
 • Спестява средства.
Микропигментация на скалп
Logo Dupissima_2

В Dupissima Пловдив ще намерите съвременни и първокласни процедури за тяло и иновативни терапии за лице. В портфолиото на салона е включен един от най-модерните апарати, предоставящ последно поколение технология за всеобхватна грижа и постигане на съвършеното тяло от главата до петите – ЕndoSpheres Therapy и JetPeel, както и висококачествените козметичните брандове като Forlle’d, PH formula, GERnetic, GiGi, EasySlim и други.

Контакти

Адрес: гр. Пловдив, ул. Хъшовска 21

Телефон: 087 690 6933

E-mail: dupissima.plovdiv@gmail.com

Работно време: От понеделник до петък
от 09:00 до 19:00

Dupissima Пловдив  Dupissima Пловдив