Ирина

Петра

Ирина

Запознайте се с Ирина!

Тя е от първите козметици в студио Dupissima, с над 10 годишен стаж по специалността.

Можете да се отпуснете в нейните опитни ръце и да се насладите на прекрасните процедури, които не само ще Ви подмладят, но и ще Ви накарат поне за час да забравите за забързаното си ежедневие и лудницата в динамичната ни столица.

През 2008 година Ирина придобива квалификация по класически шведски масаж и шиатцу масаж в международно акредитираната школа на КомпасСпа, а през 2011г. взима втора квалификационна степен Козметик. Интересите й не свършват до тук и през 2020г, Ирина преминава курс по юмейхо, за който й предстои дипломиране.

„ Козметологията е моята страст, а доволните клиенти са моят най- мощен двигател! Винаги съм се стремяла да разбера потребностите на хората и да им предложа процедура, ефективна не по принцип, а полезна за тях самите. През годините ми професионален опит имах възможността да работя с редица брандове, лидери в професионалната козметика, като съм участвала и в множество обучения и трейнинги. Това ми помага да прилагам индивидуални подходи в работата си и да надграждам постоянно уменията си.“

„В свободното си време черпя положителна енергия от танците и бойните спортове. Занимавам се с бразилско джу джицу и тай чи и не пропускам да разпусна в ритъма на латино танците и фламенкото. Обожавам и планината, тя ме зарежда със сили и ме уравновесява.

Ирина е факир на миглите и можете да промените погледа и излъчването си мигновено с нашите кашмирени мигли и с обемна техника за 3D.
Между фаворитите на Ирина са иновативния Biorepeel, защото е много повече от пилинг и биоревитализация.

А в комбинация с мезотерапия, резултатите са феноменални!