VENUS LEGACY – перфектният избор за безупречна визия!

Ендосфера за лице

VENUS LEGACY – перфектният избор за безупречна визия!

Днес се предлагат много нови методи и авангардни технологии за борба с неумолимия ход на времето, който оставя своите неестетични белези по лицето и тялото ни. Безспорно процедурите с иновативния Venus Legacy – първият и единствен медицински апарат с FDA сертификат за борба с целулита и отпуснатата кожа на лицето и тялото са едни от най-търсените от клиентите. Концепцията на Venus Legacy за „all-in-one“ комбинация от технологии, въздействащи върху трите слоя на кожата го прави предпочитан апарат за ефикасно премахване на двойна брадичка, изглаждане на бръчките, стягане и освежаване кожата на лицетo, шията и деколтето, а също така и за неоперативно ремоделиране на тялото и редуциране на целулита.

VENUS LEGACY – перфектният избор за безупречна визия!

Модерният апарат Venus Legacy съчетава три добре познати и безвредни медицински технологии – мултиполярна радиочестота, пулсиращо магнитно поле и VariPulseTM (вакуум), които се прилагат във физиотерапията и рехабилитацията от десетилетия. Благодарение на комбинацията от тези наистина работещи технологии, процедурите с Venus Legacy за лице и за тяло гарантират изключителна ефикасност и удовлетвореност както от страна на клиента, така и на терапевта.

ПРОЦЕДУРА ЗА ЛИЦЕ

Процедурата с Venus Legacy сваля години от реалната възраст, тъй като ефикасно стяга и тонизира кожата на лицето, шията и деколтето, ремоделира лицевия овал и видимо намалява бръчките. Отлични резултати се постигат при оформяне контура на долната челюст, премахване на двойната брадичка, редуциране на торбичките под очите, повдигане на скулите и .лифтиране на лицето. Освен това терапията помага за освежаване тена на лицето при пушачи, а също така свива разширените пори.

Как се постигат тези резултати?

Преминавайки през тъканите мултиполярната радиочестота предизвиква загряване на колагена и еластина, което води до частичната им денатурация.

Тази частична денатурация на колагена и еластична в термично модифицираните тъкани създава напрежение в кожата над тях, което осигурява видим лифтинг ефект, стягане и уплътняване на кожата след процедурата. Освен това високата температура активира метаболизма на фибробластите, благодарение на което се стимулира синтеза на нов колаген и еластин и съответно – увеличаване плътността и еластичността на кожата.

Мултиполярната радиочестота увеличава скоростта на кръвотока, възстановява еластичността на ендотела на кръвоносните съдове и повишава оксигенацията на анатомичните структури. Технологията на пулсиращите магнитни полета повишва пропускливостта на клетъчните мембрани, подобрява усвояването на ценни активни съставки и кислород, стимулира клетъчната обмяна, активира естествените регенеративни свойства на кожата.

Кога е видим ефектът и има ли противопоказания за провеждане на процедурата?

Подмладяващият ефект е видим веднага след първото третиране – подобряване на тургора и плътността на кожата, изглаждане на фините линии и по-младежко излъчване. За постигане на дълготрайни резултати е перпоръчително да се направи  курс от 6 процедури.

От медицинска гледна точка не се препоръчва третиране с Venus Legacy в областта на щитовидната жлеза, както и в зони на остри бактериални, вирусни и микотични инфекции. Други противопоказания са онкологични заболявания, наличие на метални импланти в ставите и костите, бременност и кърмене.


Къде се предлага?

  • Dupissima Стрлбище  0885 587 083

Запишете Вашето посещение онлайн