Димо Алексиев

Димо Алексиев

Не е тайна, че всички актьори са взискателни към своята визия. Бихте ли споделили вие как поддържате външния си вид?

Всеки сам в ежедневието си, според собственото си желание може да се поддържа в добра форма. За всичко друго се изисква много повече време и постоянство. Ежедневието ни приковава и от многото глезотии и удобства забравяме да се движим, а движението и животът са неразривно свързани. Аз правя йога асаните, но не мога да се похваля, че е всеки ден. „Навъртам се“ около места с успоредки и лостове. Използвам и алтернативни места за тренировки и поддържане на добра форма, когато имам време. Сам съм си треньор.

Защо избрахте процедурата с Ендосфера?

Беше ми любопитно, знам, че този метод са го разработвали за футболисти и това е малко като да имаш тест драйв на състезателна кола, направена за града.

Какво е усещането по време на терапията?

Сега, като се замисля, на корема беше доста интересно усещането и след само пет минути мускулите ми започнаха да се държат и чувстват като след фитнес
упражнения.

Бихте ли препоръчали терапията с Ендосфера на свои колеги и приятели, които искат да подобрят или просто да поддържат формата си?

Определено ми хареса и, разбира се, бих препоръчал на всеки да пробва и да изпита усещането върху себе си. Защото така най-точно може да се разбере как всъщност действа процедурата. Око да види и ръка да пипне. (Смее се.)

Димо Алексиев

Какви са впечатленията ви от екипа на студио за красота Dupissima?

Впечатленията ми са, че те не спират да се развиват, в непрестанно движение са, което ги прави живи, модерни и много актуални. Харесва ми тяхната цел всичко да става по-добро, по-красиво… Мога само да им пожелая да имат сили и късмет в техните начинания, а ние ще се радваме на добрите им резултати.