Мария Илиева

Мария Илиева

ХАРЕСВАМ КРАСИВИТЕ ХОРА, КОИТО ПОДДЪРЖАТ ДОМА НА ДУШАТА СИ ДОБРЕ

Тя е жената с покоряващ глас и завладяваща усмивка. Тази, която мрази непознати да навлизат в личното й пространство, и брани със снайпер точно това местенце в душата си, но пък обича съдбата. Не само защото я поведе към върха. Затова самата Мария Илиева има огромна заслуга. По-скоро защото я дари с най-голямото щастие на света – синът й Александър. За пътя си нагоре, за щастието, усмивките, страха от паяци, безсънните нощи, красотата, кариерата и за умението да поддържаш духа си млад – Мария Илиева споделя пред вас.

Наскоро станахте майка, как това промени живота ви?

Изминалите три месеца бяха най-хубавите в живота ми! Появата на Александър и грижата за него дадоха изцяло нов смисъл на ежедневието ми и промениха приоритетите ми.

Разкажете ми малко повече за сина ви? С какво ви изненадва той? Кои моменти с него ви носят най-много радост?

Александър е прекрасен. През повечето време е спокоен и любопитен към света. Социален е и вече реагира на хора, звуци и образи. Напоследък започна да се усмихва осъзнато и тази гледка предизвиква у мен неописуем прилив на радост и любов.

Помага ли ви някой при отглеждането му?

Разбира се. Радвам се на помощта на близките ми и на детегледачката, която полага грижи за Александър. Моментите, в които не сме заедно, са рядкост и се наслаждавам максимално на първите ни месеци съвместен живот. Какъв мъж искате да възпитате от Александър? Искам да възпитам в него дисциплина, отговорност, целеустременост, да умее да обича, да вярва в себе си и в мечтите си. Ще го насърчавам смело да прави изборите си сам.

Мислили ли сте да имате още деца?

Ако е писано, защо не. Това е най-голямото щастие на света.

Как ще продължи кариерата ви оттук нататък?

Устремено нагоре. Синът ми ме вдъхновява безкрайно.

Липсва ли ви нещо на този етап от живота?

Както на всяка млада майка, сънят ми липсва много.

Какви компромиси направихте със себе си досега? И кое е нещото, с което никога не бихте направили компромис?

Именно със себе си не бих направила компромиси – с нещата, в които съм възпитана и в които вярвам.

Имате ли страхове и с какво са свързани те?

Страх ме е от паяци, имат прекалено много крака и очи (смее се). Извън шегата, нямам страхове, в живота на човек всичко се случва по най-добрия начин, просто невинаги го разбираме веднага.

Какво значение отдавате на красотата? Какво е за вас красота?

Красотата за мен е преди всичко състояние на духа. В този смисъл харесвам красивите хора, които поддържат дома на душата си добре. Полагам грижи за тялото, кожата и косата си и мисля, че всеки уважаващ себе си човек трябва да го прави активно – чрез спорт, здравословна храна и подходящи терапии.

Искали сте да станете пластичен хирург, а бихте ли се подложили на пластична манипулация и каква би била тя? За или против сте тези намеси?

Категорично за, когато е необходимо. Стига да са уместни, те могат да имат положително влияние върху самочувствието на човек, а оттам и върху качеството му на живот. Не мисля, че на този етап имам нужда от каквито и да е корекции. Медицината и техниката вече са толкова напреднали, че немалка част от травмиращите процедури за разкрасяване са останали назад в миналото и приоритет имат неинвазивните техники. Детската ми несбъдната мечта беше да стана пластичен хирург, исках да дарявам красота. Мисля, че и сега го правя с музиката си.

Как се спряхте на студио за красота Dupissima да се грижат за визията ви?

Винаги съм се старала да избирам най-доброто за себе си. Проявих интерес кое е студиото за красота, което разполага с най-висок клас съвременна апаратура и добре обучени специалисти, и открих Dupissima.

Какво е най-важно, когато избирате професионалистите, които полагат грижи за вас?

На първо място доверието. Имам привилегията за мен да се грижат някои от най-добре подготвените специалисти в бюти индустрията.

Как се поддържате, разкажете ми малко повече за вашата формула за красота и перфектно тяло?

На първо място са спортът и здравословното хранене. Пия много вода – по 3-4 литра на ден. Веднъж седмично отделям време за масаж. В комбинация с най-модерните процедури за поддържане тонуса на тялото, които предлагат в Dupissima, резултатът е повече от удовлетворяващ.

Какви процедури си правите?

От скоро съм клиент на Dupissima и тепърва ми предстои да опитам всички интересни процедури, които студиото предлага. Харесвам терапията на тяло с ендосфери за лимфен дренаж и активиране достъпа на кислород в проблемни зони, тонизиращите лицето процедури също са ми любими, особено след безсънни нощи и изморителни пътувания. Любимо ми е и поставянето на 3D мигли, мисля, че няма жена, която да не иска да има дълбок и неустоим поглед. Едно от безспорните удобства в Dupissima е детският кът и нямам търпение да се радвам на игрите на сина ми с другите деца там, докато пия кафе с приятелки в зимната градина. Харесва ми, че сред приоритетите на мениджмънта на студиото е удобството и уютът на клиентите, това е приятен комплимент към престоя ми там всеки път.

Как се промени мисленето ви от времето, когато бяхте на 20?

Пораснах. Като всеки млад човек вярвах, че светът е прекрасно място, че нещата се случват много лесно и винаги са положителни. Светът наистина е прекрасно място, но се научих, че нищо не идва даром, нужни са много труд и упоритост, а лошите обстоятелства са ценни уроци, които правят духа по-силен.

Славата опиянява ли? Вие как се опазихте?

В началото със сигурност има опияняване, при мен беше кратко, защото съм възпитана да съм здраво стъпила на земята. Когато известността не е самоцел, а логично следствие от талант, мечти, труд, дисциплина и посвещение в едно, не е моментна. С времето личното пространство и живот стават твърде оскъдни и интересни за хората, затова ревностно ги пазя. Музиката е моята причина да съм известна.

Къде намирате вдъхновение?

В любовта.

Вашите зависимости какви са: кариера, дете, приятели, роднини…?

Балансирам добре.

Как протича днес един ваш ден?

Между грижите за Александър успявам да вмъкна срещи, записи, интервюта, участия. Трудно се заседявам на едно място, обичам да съм активна. От това страда най-вече сънят ми.

С какво са свързани мечтите ви за бъдещето?

Не съм забравила мечтата ми за „Грами“ (смее се), но най-много искам Александър да расте здрав, щастлив и обичан.

Коя е първата асоциация, която искате да правят хората, чувайки името Мария Илиева?

Искам да откриват себе си в музиката ми и да ме следват по пътя на изкуството.

Завършила сте специалност Застраховане. Какво бихте застраховали от живота си, едно нещо, чувство, състояние на душата, не човек, което не искате никога да загубите?

Бих застраховала детския си порив да мечтая. Гласа – също.

Вашето пожелание към жените?

Бъдете здрави и сияйте от щастие!