Луиза Григорова

Луиза Григорова

„Грижата за външния вид носи не просто красота, а и здраве и щастие“

Луиза ГригороваПознаваме Луиза Григорова още от годините, когато беше модел, умело позираше пред камерата и привличаше всички погледи с красотата и непринудения си чар. Днес младата актриса влива цялата си енергия и талант в театъра и киното, като печели симпатиите на зрителите с вълнуващи роли, като Алекс от сериала „Стъклен дом“, доктор Вяра Добрева от „Откраднат живот“, Яна от „Дървото на живота“ и други.

Защо младата, красива и безспорно талантлива актриса е поверила грижите за своята визия на специалистите от студио за красота Dupissima, коя е любимата й процедура за красота – отговорите от очарователната Луиза Григорова.

Луиза, с какви предизвикателства се сблъскахте в годините, когато бяхте модел и на какво ви научиха те?

Моделските години ми дадоха много повече, отколкото ми взеха. Научиха ме на дисциплина, на самостоятелност, на отговорност, разбрах какво значи сам да изкарваш парите си на крехката възраст от 15 години и да живееш сам на края на света и се оказа, че това много ми харесва. Разбира се, обаче, трябваше да полагам сериозни грижи за себе си, менажерите са изключително взискателни към външния вид и точно в пубертета, когато тялото ми започваше да се променя, аз трябваше да тренирам усилено, винаги да внимавам какво ям и т.н., което тогава леко ме натоварваше, но сега съм щастлива, че изградих от малка тези важни навици.

Как се насочихте към актьорската професия? Какво ви дава тя днес и каква е вашата формула на успеха?

Актьорството винаги е било в кръвта ми. Като модел вече напълно се убедих, че да бъда пред камера, не само пред фотоапарат, е моята стихия. От днешна гледна точка, това се превърна в моя живот, съпругът ми и аз живеем едновременно в реалния живот и в киното, мисля, че и двамата не можем без това. В моята професия успехът винаги е за кратко и бързо се забравя, за това трябва непрекъснато да се стремя към нов и нов успех, а формулата е само и единствено безкомпромисна отдаденост.

Безспорно визията ви е перфектна. Как избрахте да се доверите на специалистите от студио за красота Dupissima за поддържане на тази безупречна визия?

Благодаря! От устата на професионалисти като вас, тези думи имат значение. (Усмихва се.) Моя добра приятелка беше използвала услугите на Dupissima и горещо ми препоръча да опитам, а аз от своя страна не изчаках и ден – веднага се обадих.

На какви процедури се подлагате най-често и защо сте избрали именно тях? Спазвате ли препоръките на специалистите от студио за красота Dupissima, за да поддържате красивия си външен вид?

Правя си процедури с Ендосфера и апарата Venus Legacy. Когато отидох в студиото, споделих какви са притесненията относно тялото ми и специалистите от Dupissima ми предложиха тези две процедури, които да работят конкретно по моя проблем. Направих си всички необходими процедури и стриктно спазвах съветите на специалистите, а резултатът вече е налице.

Имате ли своя любима терапия и ако да – коя е тя и какво ви дава като усещане и резултати?

Ендосфера терапията ми стана любима, защото освен да премахне портокаловата кожа по бедрата ми, успя да ми повдигне дупето и да свали по един сантиметър от обиколката на двата крака. (Усмихва се.) А най-готиното е, че докато си правех процедурата, се чувствах като на релаксиращ масаж.

Какви са вашите малки правила за безупречна визия в ежедневието? Как балансирате между многобройните си ангажименти в професионален и личен аспект и успявате ли да намерите свободно време, което да посветите на грижа за външността си?

Както ви казах по-горе, от малка изградих навици да се грижа за себе си. Аз съм почитател на естествената красота и точно за това зная, че ако не се грижиш за нея, тя бързо ще изчезне. Винаги намирам време за разкрасяващи процедури веднъж седмично, ползвам само изпитана козметика за лицето и тялото си, тренирам, всяка вечер след обилно почистване на лицето, нанасям крема си със специални движения, които баба ми е показала и всички жени в семейството ми практикуваме ежедневно. Трябва да видите баба. (Смее се.)

Какво бихте посъветвали днешната модерна жена, която иска да поддържа добър външен вид, но все не ѝ остава време?  

Бих казала на всяка дама, че грижата за външния ни вид, влияе и на грижата за вътрешното ни състояние, тя носи не просто красота, а и здраве и щастие, така че е въпрос на дисциплина да отделиш два часа в седмицата си и да се погрижиш за себе си.

Какви са вашите впечатления от работата на специалистите от студио за красота Dupissima?

Останах с много добри впечатления от всички, с които се срещнах в Dupissima. Истински професионалисти, които те карат да се чувстваш в добри ръце, много приятелски настроени и любезни.