Dupissima в Ring Mall

Dupissima в Ring Mall

Когато става дума за лидер в BEAUTY индустрията, веднага правим асоциация с Dupissima – студио за здраве и красота, доказано през годините като лидер по отношение на резултати и доволни клиенти. Вашата процедура ще се превърне в прекрасно изживяване, а красотата е само страничен ефект. Оборудвани с най- високотехнологичната апаратура и знанията на компетентни специалисти, които следят новостите от сферата и посещават най- интересните и важни конференции и събития, салоните на Dupissima са Вашият отговор за всички проблеми.

Преди 9 години стартира първото студио, в кв. Стрелбище, което предлага пълен арсенал от процедури за лице, тяло, миглопластика, маникюр и педикюр. Зад него стои Тяна Пресолска, която успя да наложи Dupissima като бранд-лидер на пазара .

На 22-ри юли 2018, пред стена от цветя и розов тюл, отвори врати второто студио за красота и здраве на Dupissima в Ring mall на ет.0

На ефектно откриване, с много игри, подаръци, красив кетъринг и коктейли, беше срязана розовата копринена лента на новия обект в Ring mall. Събитието уважиха актрисата Луиза Григорова със съпруга си режисьора Мартин Макариев, ослепителната Наталия Кобилкина, певицата Сантра, мис България 2015- Марина Войкова, която е и рекламно лице на веригата, а на следващия ден студиото се радва на присъствието на певицата с най-кадифения глас – Мария Илиева.

Салонът е отворен за клиенти всеки ден от 10:00 до 22:00ч. и любителите на красотата могат да се насладят на козметични процедури като химични пилинги, дермабразио, ръчно почистване, най-търсените терапии с френски бранд номер 1 – GUINOT, студена плазма за премахване на акне, плазмолифтинг, мезотерапии, лазерна епилация, кола маска, мултиполярна радиочестота, също така и най-ефективните апаратни процедури за тяло като ендосфера, криолиполиза – неинванзивна алтернатива на липосукцията, Venus Legacy, разнообразни масажи и микропигментация.

Ако търсите нещо повече от най- доброто, посетете Dupissima.