Бизнесдама на годината

DUPISSIMA с четвърти обект в ЦУМ

Бизнесдама на годината

Годишните награди на списание и клуб Business Lady бяха връчени за осма поредна година. Те се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории. Business Lady се състоя на 12-ти юни в хотел Маринела. Личности от бизнес средите, политиката, културата и приятели на списанието посетиха и се включиха в събитието. Организаторите бяха подбрали 15 изключителни бизнесдами в 13 категории от обществения живот, бизнеса и медиите.

Тяна Пресолска, собственик и управител на най-голямата верига салони за красота и здраве Dupissima, беше отличена с награда. Признание Тяна получи за „Ефективен мениджмънт, добри практики и висок професионализъм в сектор БЮТИ ИНДУСТРИЯ“.

Бизнесдама на годината

Наградите имат за цел да се даде гласност на успешните бизнес практики, ефективните управленски модели и адекватно развитие на човешкия капитал. По този начин се поощрява женското предприемачеството сред българската общественост. Наградите на списание Business Lady са продължение на основната мисия на изданието – да подкрепя позициите на дамите в обществото, давайки гласност на техните професионални успехи, качества и достижения.

През 2016 г. Dupissima получи приз за ЛУКСОЗЕН BEAUTY САЛОН, а през 2018 г. получи и награда от VENUS CONCEPT.