Jane Iredale – Полезният грим

Jane Iredale - Полезният грим

jane iredale е Красота, която Може

Jane Iredale - Полезният грим

Вече повече от 25 години, Jane Iredale създава грим, който е добър към кожата.

Какво означава това? Чисти съставки в равни части, с благоприятни за кожата свойства и траен ефект след нанасяне. Тя знаеше, че каквото поставим върху кожата си, може да доведе до всякакви промени, затова и се фокусира върху развиването на благоприятстващите качества.

 

Историята на Jane

Много преди  „чистата красота“ да завладее света, Jane Iredale първа забеляза как традиционният грим, който сме свикнали да ползваме, някак си „подценява“ здравето на кожата.

Като кастинг директор и продуцент, Джейн работеше рамо до рамо с актьори, които постоянно се оплакваха от тежкия сценичен грим и дискомфорта, на който са подложени докато снимат продукция или са на сцена. „Защо гримът да не е приятел на кожата?“ Затова с един единствен продукт, тя направи революция в грим индустрията.

Джейн разработи формулата Amazing Base – тип прахообразна минерална пудра, с подхранващи защитни съставки, на базата на нар и морски водорасли, която стана любима на гримьорите. Дерматолозите и пластичните хирурзи веднага оцениха нейните качества да успокоява, покрива и създава защитен слой върху кожата, особено при пациенти, които не са свикнали да ползват грим. Без да съдържа каквито и да било дразнители, напротив – богата на подхранващи кожата съставки, Amazing Base възстановява и защитава кожата, без да я натоварва. Затова и Jane Iredale е сред най-препоръчваните грим линии след козметични и естетични инвазивни и неинвазивни процедури.

Днес грим серията и грижа за кожата се произвеждат в Масачузетс, САЩ, в район, заобиколен от био градини и ферми за органични продукти, в синергия с духа на работата на Джейн. Ние продължаваме да разработваме продукти, които да са леки и добри към кожата.

Ако си задавате въпроса, „Защо гримът невинаги е приятел на кожата?“, отговорът е съвсем прост: „С Jane Iredale той е“.

Jane Iredale - Полезният грим

Още от Jane

Създайте свой собствен комфорт. Правете приятни неща – хранете се здравословно, взимайте правилните хранителни добавки.

Нашата мисия е да осигурим комфорт и красота на жените, така че те да са свободни да се радват на живота и света около тях. Iredale Cosmetics е компания, която прави грижа за кожата и минерален грим, с холистичен подход към красотата на кожата, разработени от своя създател Jane Iredale. Иновативни продукти, на базата на минерали, осигуряващи здраве и красота за лицето.

 

Днес брандът Jane Iredale предлага пълна колекция грим, на основата на минерали и естествени съставки, както и грижа за кожата, които подхранват отвътре навън, като едновременно с това подчертават нейната естествена красота. Ние сме базирани в Berkshire Hills в Масачузетс, САЩ – район, в който богатството на естествената красота и здравната култура са издигнати до най-големи висоти. Марката Jane Iredale се предлага в над 50 страни по света, в професионални салони и SPA-центрове, възстановителни курорти, специализирани аптеки, медицински обекти и луксозни нишови магазини.