Партньорски анализ

Партньорски анализ

Животът ни представлява поредица от срещи и раздели.

Човек идва на този свят и започва да се учи да мисли на основата на това, което преживява. От бебета попадаме в поле на стимулации, реагираме на тях и с времето това се складира в нас като база данни,  към която прибягваме всеки път, когато нещо ново ни приближи. Трупаме опит за това как да се справяме със света, с който влизаме в съприкосновение.

Всеки от нас има свой специфичен начин за свързване с другия, което започва от свързването със самия себе. Това, разбира се, важи и за  проявленията на интимността и сексуалността.

Механика е.  Заложено в нашите гени. Помага ни да преминаваме през живота по уникален начин.

Много са нормите за „правилност и неправилност“, предписани от семейството, кръга на общение и обществото. Изгубваме се в тях и забравяме кои сме всъщност.

Затова да открием себе си, се оказва не така лесна задача. Но си струва!

Навлизаме все повече и повече във времена, когато да бъдем верни на същинската си природа, се оказва много важно за оцеляването ни като индивиди.  Та ние не можем да се прегърнем както преди! Да не говорим за това как да установим интимен контакт.

За тези, които приемат предизвикателството на Откритието, през Системата за Дизайн на Човека предлагаме интересен начин да разберат как истинно – като себе си –  да влизат във връзки, за да преживяват удовлетворение, успех, мир, изненада в своите взаимоотношения, партньорства и най-вече да бъдат истински свързани със себе си, важна част от което е сексуалността.

За едни хора всяка среща е кармична и дава възможност за надскачане на уроци от преди. За други личната съдба е фокус.  За едни е нужно да са във връзка, за други не е такава необходимост… Множество вариации…

Никак не е за подценяване фактът, че различните типове преживяват по различен начин сексуалността си.

Познавайки себе си, разбирайки повече за това как ние самите функционираме, има много по-голям шанс да „видим“ хората в живота си по различен начин и да преживяваме свързаността си много по-пълноценно.

Каним ви на Пътешествие към Открития, които ще направят живота ви много по-жив и пъстър.

Хюман Дизайн Анализ с акцент върху начина на свързване, взаимодействие и преживяване на сексуалността.

60 мин – 100 лв

Партньорски Анализ

Кой съм Аз? Кой е Той/Тя? Какво сме Ние Заедно?

За анализа е необходимо и двамата партньори да присъстват.

Защо?

Защото всеки ще „чуе“ нещо специфично и създаденият ауричен контакт ще помогне за по-проникновеното възприемане на информацията.

Ако това не е възможно, като компромисен вариант може да присъства единия, но със специалното съгласие на другия.

Анилизи и „разследвания зад гърба“ не правим. Това е етично изискване.

90 мин – 150 лв

Необходими са дата, час и място на раждане, за да бъдат генерирани необходимите карти.