Себепознание чрез хюман дизайн

Себепознание чрез хюман дизайн

Колкото и често да се говори за необходимостта да обичаме себе си, това е едно от най-рядко срещаните неща. Не става въпрос за суета, за това да обичаме себе си, когато сме постигнали нещо и смятаме, че сме невероятни. Не е свързано с егото. Това е, когато обичаме себе си такива каквито сме.


Себепознание чрез хюман дизайн

 

Марина Танас,
„Контур Уелнес“,
сертифициран ХД анализатор


Човекът като биоформа е несигурен в същността си. Затова имаме имунна система, имаме вграден механизъм на страховете, които ни помагат да оцеляваме. Но нека обърнем внимание на начина, по който сме отглеждани. От момента на появата ни на света ние сме подложени на влияния, обуславяния, които ни отдалечават от същността ни. Светът има нужда от хомогенизиране и контрол, за да се случва това. Учат ни да приличаме на някого, налагат ни се правила, условия, изисквания, очаквания, които не отговарят на природата ни. „Трябва да бъдеш такъв и онакъв! Защо не си като еди кой си!“… Забравяме кои сме. Всъщност може изобщо и да не се замисляме за това, а бъдем подвластни на изградената представа за нас – нашата собствена и тази, насадена ни от външния свят.

Научени сме да отдаваме своя Авторитет на всякакви възможни външни авторитети – родители, учители, партньори, приятели и пр. Това е начинът обществото ни да бъде поддържано така да се каже „цивилизовано“. И ние губим себе си в това.

Какво ни дава Хюман Дизайн?

Системата на Хюман Дизайн ни дава Стратегия и Авторитет – вътрешен авторитет – не философия, а авторитет, който е част от нашия биологически механизъм. Авторитет, който не се нуждае от ума и неговите брътвежи. Авторитет, който ни помага да функционираме като себе си и да навигираме през живота без съпротива. „Мога да бъда себе си и да се справям!“ Животът се превръща в нещо, през което можем да преминаваме все по-лесно и за първи път можем да изживеем истинския си потенциал.

И тъкмо тук започва любовта към себе си – с доверието в своя собствен авторитет. Разбираме, че сме екипирани съвършено да живеем своя живот -уникален и различен. Добиваме сигурност, която извира от самите нас.

Себепознание чрез хюман дизайнИ така, Хюман Дизайн е нова система за себепознание, която фундаментално се различава от присъстващото досега в света. Тя не се основава на вярвания, а е логична емпирична система.

Какво представлява Хюман Дизайн?

Системата е синтезис от традиционна (астрология, Хиндо-Брамизъм, Кабала, китайски И-Дзин) и модерна наука (квантова физика, науката за разчитане на генетичния код).

Хюман Дизайн ни дава практични средства и информации, за да проявим най-добре потенциала на идентичността си. Помага да се доверим на вътрешната си мъдрост, за да се отварят пред нас нови неочаквани посоки и така да достигнем до дестинациите, които ни удовлетворяват. Опознаването на себе си отнема време, не винаги е лесно, но си заслужава.

Какви данни са нужни, за да си направим Хюман дизайн анализ?

На базата на дата, час и място на раждане се генерира графика, която се „разчита“ от анализатора. Тя показва какъв е Типът на всеки и произтичащите от това Стратегия и Авторитет – уникални, специфични, които разкриват различността на всеки от нас в единение с цялото.

Ние сме пътниците в нашите тела и всеки пътник има правото да бъде себе си и да експериментира с живота по своя уникален начин, за да преживее предназначението си. Хюман Дизайн ни дава право да се впуснем в пътуването на живота си – към самите нас.

Себепознание чрез хюман дизайнЗа контакти: