Рожден ден с кауза

Рожден ден с кауза

Рожден ден с кауза

Ставаме на 15! И за тези години наблюдаваме с любопитство как Dupissima се развива. А със студиото – и дамите, които ни посещават.

Жената е необяснима сила. Всяка наша клиентка е изпълнена с неповторим заряд. Но той, уви, нерядко е потушаван от отровни отношения или емоционално или физическо насилие във връзките им.
Не искаме да виждаме красиви, но нещастни жени. Не желаем да бъдем тихи свидетели на проблема. И за този рожден ден си пожелаваме да станем част от промяната.

Женският бизнес има огромна нужда да започне открит разговор по темата. Красотата не е само онова, което виждаме в огледалото или което предлагаме в ценоразписа. Красотата е онази магия, която ни озарява отвътре навън. И със сигурност – красотата не изисква жертви!
Салоните за красота могат да бъдат спасителен пристан от реалността за много дами. Нека ние от бранша се научим как да посрещаме тези въпроси и да боравим с тях адекватено.

На помощ идва фондация Emprove, които имат опита на жени, преминали през насилие, знанията на професионалните терапевти и инструментите на менторите. Те ще обучават нашия екип и ще споделят полезно и мотивиращо съдържание през социални канали на Dupissima през цялата 2022г!
Emprove са нашето вдъхновение за този рожден ден и решихме да направим благотворителна томбола, за да подкрепим тяхната дейност.

Заповядайте в Dupissima Lounge bar (кв. Стрелбище, 5 ет.) на 18 януари от 18 часа. Ще празнуваме рожден ден, както ние умеем – с много усмивки и изненади!

Включете се с покупка на продукти или услуги и участвайте в томболата за награди на обща стойност 15 хиляди лева! А 5 процента от всяка покупка ще отива за мисията на фондация Emprove – информативни кампании за ранна превенция и промяна на обществените нагласи спрямо насилието срещу жени.